Actueel Terug naar actueel

Wonen en energie

Hoe energiezuinig is jouw huis? Als je investeert in energiebesparende maatregelen, verhoog je de kwaliteit van je woning en je wooncomfort. Bovendien draag je bij aan een beter klimaat. Lees meer over duurzaam wonen en bekijk onze energiebespaartips. Ook bieden we je de mogelijkheid om te besparen op je energiekosten. Met de Jazeker Energievergelijker vergelijk je heel gemakkelijk energieleveranciers en stap je kosteloos over. 

Zonnenpanelen

Jazeker Energievergelijker

Een steeds groter deel van onze woonlasten bestaat uit energiekosten. Het loont daarom uit te zoeken of je kan besparen op je energiekosten. Dit kan nu heel makkelijk met de Jazeker Energievergelijker. Je vindt eenvoudig de beste energie-aanbiedingen. Vul je postcode en je huidige energieverbruik in en je krijgt een overzicht van de voordeligste energiecontracten voor jouw situatie.

Vergelijk energieleveranciers

Zorgeloos overstappen

Met de kosteloze overstapservice stap je zonder zorgen over naar een andere energieleverancier. Nadat je een nieuwe energieleverancier hebt gekozen, zorgen wij ervoor dat je overstap goed wordt geregeld.

Stap zorgeloos over

Energielabel

Wil je besparen op je energiekosten maar je hebt weinig inzicht in je energieverbruik? Het energielabel biedt uitkomst. Een energielabel geeft aan hoe energiezuinig jouw woning is. Hoe kom ik aan een energielabel en hoe verhoog ik mijn huidige energielabel?

Lees over het energielabel

Snelle bespaartips

We hebben een aantal snelle en praktische bespaartips voor je op een rij gezet. Hiermee bespaar je jaarlijks al gauw vele euro’s!

Ga naar de bespaartips

Maandelijkse updates ontvangen over de woningmarkt?

Dank u. U bent nu ingeschreven voor de nieuwsbrief.

Er is iets fout gegaan.