11-7-2013

De Hypotheker in Haarlem beste hypotheekkantoor

Vergelijkingssite Independer heeft dinsdag 9 juli 2013 De Hypotheker in Haarlem aan het Houtplein voor de tweede maal op rij uitgeroepen tot beste Hypotheekkantoor 2013 van regio Kennemerland.

Vergelijkingssite Independer heeft dinsdag 9 juli 2013 De Hypotheker in Haarlem aan het Houtplein voor de tweede maal op rij uitgeroepen tot beste Hypotheekkantoor 2013 van regio Kennemerland.

Deze vestiging van De Hypotheker werd op basis van vele online klantwaarderingen bekroond met deze titel. Juist om die reden is het winnen van de prijs heel waardevol voor De Hypotheker. Het is uiteindelijk de consument die zijn waardering uitspreekt over zaken als klantgericht, kennis en kunde. 

Franchisenemer René Lünneman vertelt dat hij ontzettend trots is op zijn team. “Het is een geweldige motivatie om optimaal te blijven presteren met ons allen. Onze klanten zelf hebben onze dienstverlening als beste beoordeeld. En dat is waar we het uiteindelijk allemaal voor doen.” Zowel landelijk als specifiek op kantoor Haarlem Houtplein staat De Hypotheker voor passend en onafhankelijk advies. 

In ruim 25 jaar hielp De Hypotheker meer dan 1 miljoen mensen met de leukste en grootste aankoop van hun leven: hun huis. Mede eigenaar Arnold de Wit geeft aan: “Alles wat De Hypotheker doet, is erop gericht om de zekerheid te geven dat we samen met de klant de juiste keuzes maken. Daarna zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is, we bieden optimale begeleiding tijdens het hele traject zodat de klant onbezorgd kan wonen.” 

Maar ook als je niet direct verhuisplannen hebt, kan De Hypotheker je van dienst zijn. Arnold de Wit: ”We helpen je om inzicht te krijgen in je huidige financiële situatie en geven we aan wat in jouw situatie specifieke aandachtsgebieden zijn. De Hypotheker zoekt een financiële oplossing voor elke woonvraag en adviseert je over jouw mogelijkheden”. 

Lees meer over De Hypotheker in Haarlem aan het Houtplein.