6-11-2013

Brand New Day en De Hypotheker gaan samenwerking aan

Alle vestigingen van De Hypotheker kunnen hun klanten vanaf nu ook de overlijdensrisicoverzekering van Brand New Day adviseren.

De verzekering van Brand New Day kent niet alleen een zeer lage premie, maar ook een snelle, online afhandeling. Als er geen medische keuring nodig is, ontvangt de klant van De Hypotheker de polisbladen binnen een uur in zijn of haar e-mail. Brand New Day en De Hypotheker hebben het voornemen de samenwerking verder uit te breiden met andere producten.

Paul van der Meijs, directievoorzitter De Hypotheker: “Als grootste hypotheekadviseur van Nederland geven wij niet alleen kwalitatief hoogwaardig en volstrekt onafhankelijk advies, wij ontzorgen onze klanten ook volledig bij het bemiddelen in de producten die uit dat advies voortvloeien. Zowel voor hypotheken als de bijbehorende verzekeringen. Met het oog daarop willen wij een zo volledig mogelijk assortiment van hoogwaardige producten aanbieden. De producten van Brand New Day horen daar zeker bij.” 

Bart Graafland, directeur Intermediair Brand New Day: “De Hypotheker is servicegericht en biedt inhoudelijk hoogstaand advies. Wij zijn dus enthousiast dat wij ons intermediaire netwerk met deze landelijk opererende keten kunnen uitbreiden. Wij gaan samen onderzoeken of wij onze samenwerking in de toekomst met meerdere producten kunnen uitbreiden. ”

Kenmerken overlijdensrisicoverzekering Brand New Day

  • Zeer lage premie 
  • Eenvoudig online acceptatieproces 
  • Premie kan na afsluiten niet meer verhoogd worden 
  • Zonder medische keuring of aanvullende medische vragen binnen een uur afgesloten 
  • Per maand opzegbaar