1-6-2016

De Hypotheker uitgeroepen tot beste franchiseketen

De Hypotheker is uitgeroepen tot beste Franchiseketen van Nederland. Dat is vandaag bekendgemaakt tijdens de uitreiking van de Gouden Lotus Awards tijdens HypoVak, de vakbeurs voor hypotheekprofessionals.

De Hypotheker is uitgeroepen tot beste Franchiseketen van Nederland. Dat is vandaag bekendgemaakt tijdens de uitreiking van de Gouden Lotus Awards tijdens HypoVak, de vakbeurs voor hypotheekprofessionals. De Hypotheker scoort het hoogst op naamsbekendheid, landelijke dekking en de kwaliteit van haar dienstverlening. Ook maakt zij het verschil met haar online oplossingen, waarbij de waarde van het persoonlijk advies hoog in het vaandel staat. 

De Gouden Lotus Awards zijn een initiatief van het vakblad InFinance en zijn dit jaar voor het eerst uitgereikt aan de best presterende bedrijven op het gebied van wonen. De winnaars zijn uitgekozen door de lezers van InFinance.

Er waren genomineerden in zes categorieën: Hypotheekverstrekker, Franchiseketen, Kredietverlener, Service Provider, Woonverzekeraar en Innovatie. De Hypotheker kwam overtuigend als beste franchiseketen uit de bus. 

“Erkenning voor de kwaliteit van onze dienstverlening”

 “We zijn er ontzettend trots op dat De Hypotheker als eerste de Gouden Lotus Award heeft gewonnen. Deze prijs is een erkenning voor de kwaliteit van onze dienstverlening en de toegevoegde waarde die we klanten bieden. Dat beschouw ik als een enorm compliment, in het bijzonder voor onze adviseurs die klanten op onze vestigingen begeleiden met onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies, vertelt Wytzejan de Jong, algemeen directeur van De Hypotheker. 

 “Daarnaast is deze award voor ons een bevestiging dat we met onze online strategie op de goede weg zijn. We zetten voortdurend de beschikbare innovatieve middelen in om klanten te bereiken en begeleiden. Zo hebben we deze week nog als eerste hypotheekadviesorganisatie een app gelanceerd waarmee klanten hun hypotheekaanvraag op de voet kunnen volgen. Wij geloven heilig in de combinatie van online mogelijkheden en persoonlijk advies van onze adviseurs.”, aldus Wytzejan.