20-5-2016

Vraag over je hypotheek? Stel ‘m van 23 t/m 25 mei op de Facebookchat!

Vraag over je hypotheek? Stel ‘m van 23 t/m 25 mei op de Facebookchat!

De HYpotheker opent Facebookchat

Tijdens de jacht naar jouw prachtige droomhuis, heb je ongetwijfeld een hoop vragen. Niet gek, er komt ook veel kijken bij het kopen van een nieuw huis. Wij helpen je daarom graag een handje. Stel jouw brandende hypotheekvraag van 23 t/m 25 mei live op de Facebookchat!

Ik wil graag een huis kopen, maar hoe zit dat met mijn studieschuld? Kan ik een hypotheek krijgen zonder vast contract? Kom ik in aanmerking voor NHG? Het is zomaar een greep uit de vragen die bij jou als woningzoekende wellicht naar boven komen. Wij begrijpen heel goed dat het misschien een te grote stap is om hier gelijk een adviesgesprek bij De Hypotheker voor in te plannen.

Daarom maken wij het je graag makkelijk. Heel makkelijk zelfs: stel jouw vragen gewoon lekker vanuit je luie stoel. Van maandag 23 t/m woensdag 25 mei van 18.30 – 21.00 uur zit er een team van deskundigen klaar om al jouw Facebookchatvragen te beantwoorden. 
Super handig: je krijgt gelijk reactie én je hoeft er niet eens de deur voor uit.

Waar kan De Hypotheker me mee helpen?

Je kunt tijdens de Facebookchat-actie bij ons terecht met al jouw algemene vragen over hypotheken. Ben je op zoek naar advies over jouw persoonlijke situatie? Dan helpen onze adviseurs je graag verder tijdens een afspraak bij een vestiging in jouw buurt.

Snel naar de Facebookpagina van De Hypotheker