23-12-2016

Gijs van Hooijdonk finalist Verkiezing Erkend Financieel Adviseur 2017

Gijs van Hooijdonk, eigenaar van De Hypotheker Breda is één van de drie finalisten van de Verkiezing tot Erkend Financieel Adviseur 2017, waar zo’n 150 erkend adviseurs aan mee hebben gedaan. De uitslag wordt bekend gemaakt tijdens het SEH congres op 22 maart.

Gijs van Hooijdonk

De verkiezing wordt door de Stichting Erkend Hypotheekadviseur (SEH) georganiseerd. De keurmerkorganisatie geeft erkend adviseurs hiermee de kans zich in de complexe markt van financiële dienstverlening te bewijzen als deskundig en integer financieel adviseur.

De verkiezing bestaat uit 3 ronden. In de eerste ronde maakten de erkend adviseurs een digitale toets waarbij de parate vakkennis werd beoordeeld. Gijs kwam hierbij als beste uit de bus met maar liefst 29 van de 30 vragen goed! In de tweede ronde maakten de 13 overgebleven deelnemers een schriftelijke casus op locatie. Uiteindelijk gingen er drie adviseurs door naar de finale, waarvan Gijs er één was.

De derde en laatste ronde vond plaats op woensdag 1 maart. Gijs en zijn concurrenten van de Rabobank en Centraal Beheer Achmea werden door kritische assessoren aan de hand van een adviesgesprek getoetst worden op vakbekwaamheid, integriteit en adviesvaardigheid. 

De winnaar van de Verkiezing Erkend Financieel Adviseur 2017 wordt door een deskundige jury gekozen op basis van de resultaten van de 1e, 2e en 3e ronde. Tijdens het SEH Lentecongres op 22 maart zal SEH-voorzitter Wim van Wingerden de winnaar bekend maken. Hij of zij mag een jaar lang de titel Erkend Financieel Adviseur van het jaar dragen en zal gedurende die periode als ambassadeur optreden voor de SEH. 

Klik hier om meer te lezen over de Verkiezing Erkend Financieel Adviseur 2017.