13-2-2017

Nieuw concept: de Kleine Winkel

Afgelopen week hebben wij een nieuw distributieconcept geïntroduceerd: de Kleine Winkel. De Kleine Winkel is een sfeervolle omgeving waarin de adviseur zelf zijn klanten ontvangt, zonder tussenkomst van een baliemedewerker.

Het concept is een nieuw onderdeel van de winkelformule van De Hypotheker. Na een succesvolle pilot in Zevenaar zijn er verschillende Kleine Winkels geopend, waaronder in Den Haag en Volendam.

Uitbreiding vestigingsnetwerk

In de Kleine Winkel is geen balie met assistent aanwezig, maar worden bezoekers welkom geheten door de adviseur zelf. Met het nieuwe concept willen we het aantal distributiepunten in Nederland sneller uitbreiden. Door de aantrekkende huizenmarkt is er meer vraag naar hypotheken en daarmee ook hypotheekadvies. Dit jaar komen er in verschillende regio’s locaties bij.

Nieuwe huisstijl

De Kleine Winkel is onderdeel van de nieuwe huisstijl van De Hypotheker. Alle ruimtes in de nieuwe stijl zijn erop ingericht om een prettige omgeving te creëren, waar de klant een gesprek voert over zijn financiële situatie. Vestigingen kunnen kiezen uit zes stijlkamers: Classic, Vintage, Casual, White, Black & Yellow en Natural. Voorop staat dat de klant zich thuis voelt en dat de omgeving alle voorwaarden creëert voor een prettig gesprek. 

Lees hier het hele persbericht.