31-7-2017

Onze inboedel - en opstalverzekeringen beloond met 5 sterren

De inboedelverzekering van Woongarant – die exclusief bij De Hypotheker wordt aangeboden – is met vijf sterren beoordeeld door MoneyView in de categorie ‘Voorwaarden’. Ook de opstalverzekering uit ons eigen Jazeker Woonpakket  is in de prijzen gevallen, met vijf sterren in de categorie ‘Prijs’.

Elk jaar voert MoneyView een productrating uit voor inboedel- en opstalverzekeringen. Hierbij worden ruim 60 inboedel- en opstalverzekeringen op een groot aantal punten met elkaar vergeleken. Dit jaar zijn twee van onze producten erkend met 5 sterren, de hoogst haalbare score.

Inboedelverzekering van Woongarant: uitstekende voorwaarden

De inboedelverzekering van Woongarant wordt exclusief via De Hypotheker aangeboden, als losse verzekering of als onderdeel van het All In Woonpakket. Deze verzekering heeft vijf sterren ontvangen op het gebied van Voorwaarden: slechts twee andere verzekeringsproducten van de 63 onderzochte producten kregen dezelfde hoge waardering. MoneyView roemt de uitgebreide buitenhuisdekking, de goede dekking voor kostbare inboedel (die ook voor hogere bedragen mee te verzekeren is) en de beperkte uitsluitingen bij schade. Sluit online een inboedelverzekering af

Opstalverzekering uit het Jazeker Woonpakket: scherpste prijs

Sinds juni 2017 biedt De Hypotheker verzekeringen aan in het Jazeker woonpakket: een voordelig pakket waarbij een inboedel- , opstal- en aansprakelijkheidsverzekering gecombineerd zijn. De opstalverzekering in dit pakket is door MoneyView beoordeeld met vijf sterren op het onderdeel ‘Prijs’. Ook in deze categorie zijn 63 producten onderzocht en zijn er slechts drie producten beoordeeld met vijf sterren. Met het Jazeker Woonpakket ben je dus verzekerd van de scherpste prijs. Dit pakket kun je nog niet online afsluiten. Maak een afspraak met een hypotheekadviseur bij jou in de buurt.