1-6-2017

Ron van Vliet nieuwe directeur Retail & Operations

De Hypotheker benoemt Ron van Vliet tot directeur Retail & Operations

De Hypotheker heeft Ron van Vliet benoemd tot Directeur Retail & Operations. In deze rol neemt hij met ingang van 1 juni o.a. de taken van Bard Dolmans, Directeur Franchise a.i. over. Ron van Vliet wil graag  veranderingen gaan realiseren op het snijvlak van klant, proces, organisatie en cultuur met als doel De Hypotheker en haar adviseurs adequaat te laten inspelen op nieuwe ontwikkelingen en klantbehoeften. De AFM heeft zijn benoeming inmiddels goedgekeurd.

Ron van Vliet (54) heeft een lange staat van dienst in de financiële dienstverlening en is afkomstig van ING waar hij binnen het directieteam van MKB verantwoordelijk was voor het accountmanagement en voor het beheer van de kredietportefeuille van het MKB segment. Met de introductie van een Agile werkwijze en zelfsturende teams heeft hij mooie resultaten laten zien op het gebied van klanttevredenheid, medewerkerstevredenheid en efficiency. Daarvoor was hij werkzaam bij Nationale-Nederlanden in verschillende functies, onder meer als directeur Operations van NN Services.  

“De Hypotheker is marktleider op het gebied van onafhankelijk hypotheekadvies en een sterk merk in een veranderende markt. De Hypotheker heeft mooie groeiambities en ik ben vereerd en zeer gemotiveerd om voor De Hypotheker aan de slag te gaan”, aldus Ron van Vliet. Wytzejan de Jong, CEO van De Hypotheker is blij met het aantreden van Ron van Vliet als Directeur Retail & Operations. “We zijn trots dat wij Ron aan boord kunnen halen om de ambities van De Hypotheker en onze franchisenemers te realiseren. We hebben alle vertrouwen in een uitstekende samenwerking. Onze focus is hierbij gericht op het voortdurend verbeteren van de dienstverlening aan onze klanten en hierbij in te spelen op nieuwe marktontwikkelingen.”