28-8-2018

De Hypotheker breidt flink uit met vier nieuwe locaties

De Hypotheker heeft in augustus een nieuwe vestiging geopend in Krimpen aan den IJssel. De afgelopen maanden werden al nieuwe kantoren in Beilen, Velserbroek en Lochem geopend. De Hypotheker was nog niet gevestigd in deze plaatsen en heeft door de uitbreiding momenteel 178 locaties. Ondanks de impact van digitalisering op de hypotheekmarkt zien we een groeiende vraag naar persoonlijke aandacht.

Naast ons nieuwe digitale aanbod neemt ook ons aantal vestigingen nog steeds toe. De uitbreiding vindt met name plaats in kleinere gemeentes, waar het tot nu toe nog niet mogelijk was om persoonlijk contact te hebben met een adviseur.

Nieuwe distributievormen

Naast grote full-service kantoren zijn andere distributievormen zoals de Shop-in-Shop, Kleine Winkel of de Flex Store populair. Tien jaar geleden bestond De Hypotheker nog volledig uit full service-kantoren, inmiddels zijn deze nieuwe distributievormen onmisbaar in het huidige aanbod. Het karakter van deze hypotheekkantoren brengt een toenemende mate van flexibiliteit voor de franchisenemer in onder meer de personele bezetting.

Eerder dit jaar verbreedden wij onze dienstverlening al. Klanten hebben nu de mogelijkheid om zelf te bepalen hoe zij hun hypotheek willen afsluiten: zelf online of samen met de adviseur. De combinatie van het digitale aanbod met een groeiend aantal kantoren sluit hier goed bij aan. Ons doel is om binnen twee jaar doorgegroeid te zijn naar 200 vestigingspunten.