16-5-2018

Deze klanten regelen als eerste zelf online hun hypotheek bij De Hypotheker

Eva en Mike wonen allebei nog thuis en hebben nu samen hun eerste woning gekocht. Zij kozen ervoor om zelf online hun hypotheek te regelen met het advies van De Hypotheker.

“We waren al een hele tijd op zoek naar een woning en vonden uiteindelijk wat we zochten. Toen we De Hypotheker belden om een afspraak te maken, hoorden we dat we ook zelf online onze hypotheek konden afsluiten via Zelfzeker. Dat paste precies bij ons. We hebben alles ingevuld en tot slot zijn we voor een laatste check langs geweest op de vestiging. Het was echt heel makkelijk en snel. We konden eenvoudig onze bestanden uploaden en tijdens het proces bij De Hypotheker terecht als we vragen hadden.” 

Zelf, maar mét advies van De Hypotheker

Volgens Eva ging het proces heel soepel. Als ze ergens tegenaan liep bij het uploaden van de documenten kon ze namelijk altijd terecht bij één van onze adviseurs. Zelfzeker klanten kunnen onze adviseurs bereiken via e-mail, livechat of gewoon via de telefoon. Na het uploaden van alle documenten en het kiezen van het type hypotheek vindt er nog één persoonlijk gesprek plaats op de vestiging. De hypotheekadviseur neemt je keuzes samen met je door en bekijkt of er nog zaken zijn die extra aandacht nodig hebben.

Lijkt het jou ook wat om zelf online je hypotheek te regelen? Doe onze Advieskiezer om te zien of Zelfzeker bij je past!