Actueel Terug naar actueel

Open Huizen Dag op zaterdag 7 april 2018

Op zaterdag 7 april 2018 is het weer Open Huizen Dag, georganiseerd door de NVM (Nederlandse Vereniging voor Makelaars). Tussen 11:00 en 15:00 uur kun je veel te koop staande huizen vrijblijvend en zonder afspraak bezichtigen. Wij geven je 6 tips om op deze dag jouw droomhuis te vinden óf om je huis te verkopen.

huis interieur

6 tips om je droomhuis te vinden op de Open Huizen Dag

Op Funda vind je een overzicht van alle huizen die meedoen aan de Open Huizen Dag. Maar waar begin je met zoeken en wat past eigenlijk bij je? Met deze 6 tips kom je verder:

 Geen tijd om zelf op pad te gaan? Volg de Open Huizen Dag via Facebook Live! Bekijk hier hoe je de livestreams kan vinden.   

 

6 tips om je huis te verkopen op de Open Huizen Dag

Uiteraard is de Open Huizen Dag hét ideale moment om goed voor de dag te komen met je huis bij een grote doelgroep. Maar hoe doe je dit nu het beste? Wij zetten 6 tips voor je op een rij:

Wil je een groter publiek trekken? Ga live op Facebook en gebruik onze hashtag: #DeHypothekerLive. Zorg dat je livebericht openbaar is, zodat iedereen die zoekt naar de hashtag jouw woning kan vinden. Specificeer je bericht nog met de #Jazeker met je woonplaats erbij. Gebruik dus #JazekerAmsterdam als je in Amsterdam woont. Bekijk onze livestreampagina voor meer informatie!

Wij wensen je veel plezier en succes tijdens de Open Huizen Dag!

Fb Header Openhuizendag