Vrijblijvend hypotheekgesprek met een hypotheekadviseur

1. In welke vestiging wil je een afspraak?

Bij De Hypotheker is het eerste gesprek altijd kosteloos.

2. Hoe kunnen we je bereiken?

Deze gegevens hebben we nodig om contact met je op te nemen.

Aanhef *
hypotheekadviseur hypotheekgesprek

Hoe bereid je je voor op een hypotheekgesprek?

Heb je voor een eventuele hypotheek een afspraak gemaakt met één van onze hypotheekadviseurs of wil je dat gaan doen? Dan is het belangrijk om je goed voor te bereiden op dit gesprek. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je papieren of online documenten paraat hebt met betrekking tot je inkomen, het inkomen van je eventuele partner en je huidige maandelijkse lasten. Heb je op dit moment al een huis met een bijbehorende hypotheek? Dan is het ook verstandig om de WOZ-waarde van de woning en de hypotheekgegevens (zoals de resterende hypotheekschuld, het rentpercentage en de maandlasten van de hypotheek) bij je te hebben.

Heb je nog niet direct alles inzichtelijk? Dan is dat bij een eerste vrijblijvend gesprek met een hypotheekadviseur nog geen ramp. Wel heb je deze gegevens later nodig als je naar aanleiding van het eerste hypotheekgesprek daadwerkelijk besluit om van onze dienstverlening gebruik te gaan maken.

Wat kun je verwachten van een hypotheekadviseur?

Een eerste hypotheek adviesgesprek met een hypotheekadviseur van De Hypotheker is een gesprek waarbij de adviseur stap voor stap de belangrijkste zaken met je doorneemt. Hij of zij begeleidt je gedurende het gehele proces van een hypotheek afsluiten. Meestal wordt er tijdens zo’n gesprek ook alvast een berekening gemaakt van je maximale hypotheek. Zo weet je beter in welke prijscategorie je op zoek kunt naar een woning. Je kunt overigens vooraf ook altijd online alvast een berekening maken van je maximale hypotheek.

Wat kost een hypotheekgesprek?

Bij de Hypotheker vinden we het belangrijk dat je weet wat je aan ons moet betalen voor onze dienstverlening. Daar zijn we dan ook transparant en duidelijk over. Het eerste intakegesprek bij ons op de vestiging is een vrijblijvend hypotheekgesprek. De kosten voor dat gesprek komen dus geheel voor onze rekening. Als je vervolgens besluit om via De Hypotheker je daadwerkelijke hypotheek te gaan regelen, dan gelden er drie verschillende richtprijzen.


Vrijblijvend hypotheekgesprek met een hypotheekadviseur

Wil je een afspraak voor een vrijblijvend hypotheekgesprek bij De Hypotheker maken? Vul dan je gegevens hierboven in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een hypotheekgesprek in te plannen.