Opleveringskeuring

Koop je een nieuwbouwwoning, dan hoort alles in perfecte staat en conform afspraak te worden opgeleverd. Helaas is dat vaak niet het geval. Tot op zekere hoogte kun je zelf beoordelen wat er nog mankeert, maar bij bouwtechnische zaken wordt het meestal lastiger. Laat daarom altijd een opleveringskeuring uitvoeren door een onafhankelijke partij. Je kunt nu zeer voordelig een opleveringskeuring laten uitvoeren via De Hypotheker.

Keuringsrapport

Hoe eerder eventuele problemen worden opgemerkt, hoe eerder ze kunnen worden verholpen. Bij een opleveringskeuring wordt je nieuwe huis door een expert onder de loep genomen. Een groot aantal vaste punten wordt beoordeeld. De lijst met eventuele gebreken wordt in het keuringsrapport opgenomen. Deze lijst wordt door zowel de aannemer als de koper ondertekend. Dit voorkomt dat er over de verbeterpunten onenigheid met de aannemer ontstaat.

Voordelige keuring

De voordeligste bouwkundige keuringen zijn die van Perfectkeur. Je kunt hiervoor bij De Hypotheker terecht. De experts van Perfectkeur controleren je opgeleverde nieuwbouwhuis op beschadigingen, gebreken en tekortkomingen. Wil je meer weten? Neem dan contact op met een vestiging van De Hypotheker bij jou in de buurt.

Perfectkeur hanteert zeer scherpe tarieven. Uiteraard zijn de kosten afhankelijk van de inhoud van de woning.

Inhoud van de woning Kosten
Tot 800 m3 € 365,-
Boven de 800 m3 Op aanvraag
  Alle prijzen zijn inclusief btw

Wil je meer weten over een opleveringskeuring? Maak een afspraak met een van onze hypotheekadviseurs.