Zelf een hypotheek afsluiten bij De Hypotheker

Bij De Hypotheker kun je ook zelf je hypotheek afsluiten. Je bouwt zelf aan je hypotheekdossier en uploadt je documenten gemakkelijk in onze online omgeving. Je hoeft het niet helemaal alleen te doen, want je krijgt altijd advies van één van onze deskundige adviseurs.

Nadat je online de benodigde berekeningen hebt gedaan en je documenten zijn geüpload, ga je één keer langs bij een vestiging bij jou in de buurt. Daar geeft de adviseur jou een passend advies voor jou situatie. En dit alles tegen een lage prijs. Zelf je hypotheek afsluiten is speciaal geschikt voor starters.

Liever je hypotheek afsluiten met een hypotheekadviseur?

Je kunt bij De Hypotheker natuurlijk ook je hypotheek afsluiten samen met een hypotheekadviseur. De adviseur geeft je graag een passend advies en begeleidt je gedurende het gehele hypotheekproces.

Dit betekent dat je meerdere malen langskomt op onze vestiging, waar één van onze ervaren adviseurs je helpt met het regelen van je hypotheek. Je geeft je wensen en uitgangspunten aan waarna de adviseur het werk voor je uit handen neemt. Maak een afspraak met een adviseur bij jou in de buurt om de mogelijkheden te bekijken.