Blog Blog

Al 20 jaar naar De Hypotheker: het verhaal van Jenny en Gaston

hypotheker logo met tekst redactie De Hypotheker
Leestijd: 5 min
Laatste update: 14-5-2021

Jenny (57) en Gaston (59) kochten vorig jaar alweer hun vijfde koopwoning. Ze komen al twintig jaar bij De Hypotheker. “De dienstverlening is perfect.” In deze blog vertellen ze hun verhaal.

“In ons leven hebben we verschillende woningen gekocht en weer verkocht. In ons laatste huis hebben we zestien jaar gewoond. Vanwege onze leeftijd gingen we vorig jaar op zoek naar een meer onderhoudsvriendelijke woning zonder tuin.

We waren eigenlijk nog in de oriënterende fase toen we zagen dat er een appartement te koop stond in het complex waarvan we al heel lang zeggen: ‘Als daar nog eens wat vrij komt..’. Een uniek gebouw met een mooie uitstraling in de leukste wijk van Maastricht.”


Feest in Londen

“Toen het appartement op Funda verscheen, hebben we dezelfde dag nog een bezichtiging gepland. Ook hebben we een afspraak gemaakt bij De Hypotheker Maastricht, om te kijken wat de financiële mogelijkheden zouden zijn. Samen met onze hypotheekadviseur Evelyne hebben we ons bod voorbereid. We plaatsten het bod en vertrokken naar Londen voor een weekend weg. In Londen kregen we toen het goede nieuws: ons bod was geaccepteerd!

Voor de derde keer hebben we via De Hypotheker onze hypotheek geregeld. We hebben heel leuk contact met Evelyne en vertrouwen haar volledig. Je kunt haar altijd bellen, appen of mailen en krijgt ook heel snel antwoord. Wij sturen er ook altijd vrienden en kennissen naar toe, als ze beginnen over hypotheken. Wij hebben niets dan lof voor De Hypotheker.”


Winactie

“Via de Facebookpagina van De Hypotheker Maastricht kon je een fotoshoot winnen van je nieuwe woning. Ineens werden we gebeld dat we gewonnen hadden, hartstikke leuk! De shoot was erg gezellig en we zijn nieuwsgierig naar de foto’s. We hebben nog genoeg lege plekjes aan de muur om ze op te hangen.”