06-09-2017

"Het voelt nu al echt als thuiskomen"

Ilse Stokman

Ik woon sinds een maand in mijn eerste eigen koophuis in Rijswijk, op de grens van Den Haag. Toen mijn relatie uitging zocht ik naar woonruimte en omdat de huizenmarkt goed was, besloot ik ervoor te gaan en een eigen huis te kopen. Ik werk als recruiter in Den Haag en ging daarom in de pauze langs bij De Hypotheker Den Haag Koninginnegracht. Ik had direct een goed gevoel bij mijn adviseur, Klaas Ozinga. Een enthousiaste vent met veel plezier in zijn vak.

Klaas berekende hoeveel ik zou kunnen lenen en ik begon rond te kijken op Funda. Ik had wel een paar eisen, ik wilde buiten kunnen zitten, een extra kamer hebben en op fietsafstand van mijn werk wonen. Uiteindelijk heb ik vier huizen bezichtigd en deze woning voelde meteen goed. Het is een authentieke woning uit de jaren ’20 met veel ruimte en een heel mooi dakterras. Ik deed nog dezelfde dag een bod, dat na het weekend werd geaccepteerd.

Vervolgens kon de hypotheekaanvraag beginnen. Ik ben heel goed begeleid door De Hypotheker, ik had veel mailcontact met Klaas en kreeg altijd snel een reactie. Ook was hij heel transparant en open en liet hij me verschillende opties zien. Ik vond het fijn dat Klaas mij veel uitleg gaf, het is een grote aankoop en daarom is het prettig om duidelijk te weten wat alle opties zijn.

Toen de hypotheek rond was duurde het even voor ik kon verhuizen, de vorige bewoonster was nog bezig met verbouwingen in haar nieuwe huis. Half augustus ben ik verhuisd. Ik heb niet veel aan de woning hoeven doen, ik heb alleen wat dingetjes geverfd en kon zelfs meubels overnemen van de vorige bewoonster. Het voelt nu al echt als thuiskomen. Ik heb absoluut geen spijt van deze aankoop! Ook De Hypotheker zou ik bij iedereen aanraden, vanwege de snelle service en duidelijke communicatie.