De Hypotheker komt bij je langs in Loosduinen

loosduinen

Woon je in Bohemen en Meer en Bos, Houtwijk, Kraayenstein, Waldeck of Kijkduin? En ben je op zoek naar je optimale hypotheek? In Loosduinen komen we graag naar je toe: bij je thuis, op je werk of op een andere plek waar je graag afspreekt. Je bent natuurlijk ook van harte welkom op ons dichtstbijzijnde kantoor op de Laan van Meerdervoort 334d. Het kennismakingsgesprek is altijd kosteloos.

 

Wij regelen de beste deal voor je

Het kopen van een huis en het verkrijgen van de voor jou meest gunstige hypotheek is een complex proces. Een hypotheek sluit je af voor vele jaren. Niet onverstandig dus om je hier goed in te laten adviseren.openingstijden loosduinen

Wij ontzorgen je volledig en geven je echt onafhankelijk en persoonlijk advies. We vergelijken meer dan 30 hypotheekaanbieders voor je en regelen de beste deal. Afhankelijk van de situatie, het hypotheekbedrag en de rentevaste periode kun je bij De Hypotheker duizenden euro’s besparen.

Gratis offertecheck

Als je ergens anders al een hypotheekofferte hebt aangevraagd, kun je bij ons altijd terecht voor een gratis onafhankelijke offertecheck.

Wist je dat de advies- en bemiddelingskosten volledig fiscaal aftrekbaar zijn? Bij De Hypotheker regelen we meteen je voorlopige teruggave.

Bel mij voor een afspraak

 

Je verzekeringen kunnen beter en goedkoper!

De Hypotheker checkt kosteloos of jij wel de beste en goedkoopste verzekeringen hebt. Wij zorgen dat je de beste dekking voor de laagste prijs krijgt, zonder eigen risico. Hiermee kun je tientallen euro’s per maand besparen.

Enkele voordelen op een rij:

Verzekeringen bij De Hypotheker

Vraag naar het Hypotheker All In Woonpakket om verzekerd te zijn tegen alle risico’s m.b.t. tot je huis. Ook voor bijvoorbeeld de scherpste premie auto- of reisverzekering kun je bij ons terecht.

Gratis premiecheck

De Hypotheker doet graag een gratis onafhankelijke premie-check voor je. Wij bellen je om je huidige premie door te lopen en bieden je in veruit de meeste gevallen een goedkopere premie tegen betere voorwaarden. 

Bel mij voor een betere verzekeringspremie

 

Ben je een starter? Er is veel mogelijk!

Veel starters vragen zich af of een eerste huis kopen in deze tijd wel mogelijk is. Is het bijvoorbeeld haalbaar voor een huurder om over te stappen van huur naar koop? Er is vaak meer mogelijk dan je denkt. Wij helpen je bijvoorbeeld met het financieren van de kosten koper.

Je-Eerste-Huis pakket

Ben je op zoek naar je eerste huis? Kom dan langs bij De Hypotheker voor Je-Eerste-Huis pakket.
Voor Je-Eerste-Huis pakket betaal je 14,95 euro per maand. Je krijgt hiervoor een jaar lang begeleiding bij de zoektocht naar je eerste huis. Sluit je binnen een jaar een hypotheek af via De Hypotheker, dan profiteer je van een aantrekkelijk starterstarief.

Enkele voordelen op een rij:

Wist je dat de advies- en bemiddelingskosten volledig aftrekbaar zijn? Bij De Hypotheker regelen we meteen je voorlopige teruggave.

Afspraak

Wil je meer weten over Je-Eerste-Huis pakket van De Hypotheker? Maak dan nu een afspraak. Het eerste gesprek is voor onze rekening. Geen tijd voor een afspraak? Mail gerust je vraag naar één van onze specialisten.

Bel mij voor een afspraak

 

De Jazeker Makelaars- en notarisservice

De Hypotheker is een samenwerking aangegaan met enkele lokale makelaars. Ze kennen je buurt en kunnen voor jou de beste verkoop- en aankoopprijs realiseren. Ook werken wij samen met enkele notarissen. Je krijgt bij ons aanzienlijke kortingen op de tarieven. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Combinatiegesprek

Maak je een afspraak, geef dan aan of je naast hypotheekadvies ook een afspraak wilt bij de makelaar en/of de notaris. In dit gesprek krijg je informatie over de huizenmarkt, je onderhandelingspositie en (als je al zover bent) over je koopcontract. De makelaar kan je een objectief oordeel geven over de woning en de vraagprijs. 

Bel mij voor een afspraak

 

 

Deel dit artikel:
Linkedin