De NVM Open Huizen Dag via Facebook Live

Op zaterdag 7 april 2018 is het weer Open Huizen Dag, georganiseerd door de NVM (Nederlandse Vereniging voor Makelaars). Tussen 11:00 en 15:00 uur kun je veel te koop staande huizen vrijblijvend en zonder afspraak bezichtigen. Geen tijd om zelf op pad te gaan? Via #DeHypothekerLive kan je op Facebook zoeken naar livestreams van woningen bij jou in de buurt.

Hoe werkt het?

Voor de koper

Woningverkopers nemen je live mee via Facebook. Je vindt alle livestreams door in de Facebook via de zoekbalk te zoeken naar #DeHypothekerLive. 

Ben je op zoek naar een woning in een specifieke stad? Met de hashtag #Jazeker kan je filteren op je stad. Zoek je een woning in Amsterdam? Dan kan je zoeken naar #JazekerAmsterdam. Zie je iets wat je interessant lijkt? Klik dan op de stream om hem te starten.

Wil je wat vragen over de woning of wil je de tuin of het balkon nog een keer zien? Zet het in de comments! Als je de verkoper nog live is, word je realtime meegenomen. 

Je kan streams altijd terugkijken, maar schrijf voor jezelf de belangrijke informatie op die je wilt onthouden. 

Fb Livegaan

Voor de verkoper

Livegaan werkt op dezelfde manier als een bericht plaatsen op Facebook. Je klikt op "Wat ben je aan het doen?" en vervolgens kan je kiezen om live te gaan. Let er op dat je bericht op Openbaar staat! Je bericht wordt anders alleen door je vrienden gevonden. 

 

Fb Header Openhuizendag

Bekijk ook onze tips voor een succesvolle Open Huizen Dag! 

 

Deel dit artikel:
Linkedin