Zorgeloos wonen dankzij De Hypotheker Roermond

Dat je voor het afsluiten van een hypotheek bij De Hypotheker terecht kunt wist je waarschijnlijk wel. Maar weet je ook dat wij daarnaast nog allerlei andere diensten aanbieden?

Als je al een tijdje een koopwoning met hypotheek hebt, kan het zijn dat je niet precies of deze nog optimaal is. In de tussentijd kunnen je woonwensen of persoonlijke situatie veranderd zijn. Ook is het zo dat de hypotheekrente op dit moment historisch laag is. Het kan daarom gunstig zijn om je hypotheek over te sluiten.

De Hypotheker Roermond ontzorgt je volledig. Of dit nu is als je je woning wilt verbouwen of verduurzamen, je hypotheek wilt oversluiten of als je overwaarde wilt verzilveren; wij brengen graag voor je in kaart wat er mogelijk is in jouw situatie. Hieronder lees je wat De Hypotheker Roermond allemaal voor je kan betekenen. Zo weet je zeker dat je zorgeloos kunt blijven wonen: nu én in de toekomst.

Maak een afspraak arrow_forward

Hypotheek oversluiten

Wil je niet verhuizen maar wel geld besparen op je hypotheek? Misschien is oversluiten voor jou voordelig. Dit betekent dat je jouw huidige hypotheek aflost en een nieuwe hypotheek afsluit, bij je huidige bank óf een andere geldverstrekker. Nu de rentes historisch laag zijn, is dit voor jou wellicht hét moment om je hypotheek over te sluiten en je maandlasten te verlagen. Loopt je rentevaste periode bijna af of ben je van plan een nieuw huis te kopen? Ook dan kan oversluiten voor jou financieel aantrekkelijk zijn. De Hypotheker helpt je hier graag verder mee.

Afspraak maken arrow_forward

Energiebesparende Voorzieningen: mijn woning verduurzamen

Wil je je woning verduurzamen, maar weet je niet hoe je dit kunt financieren? Kom dan eens langs bij De Hypotheker. Er zijn verschillende manieren om het verduurzamen van je huis te financieren. Eén daarvan is het inzetten van je spaargeld. Een goede investering, want je ziet je energierekening al snel dalen. Ook stijgt je woning in waarde. Heb je onvoldoende eigen middelen? Ook dan zijn er mogelijkheden. Het team van de Hypotheker Roermond, Venlo en Weert vertelt je hier graag meer over. Maak een afspraak en kom langs. Dan kijken we samen welke verduurzamingsmogelijkheden het meest geschikt zijn voor jouw woning.

Afspraak maken arrow_forward

Overwaarde verzilveren

Is de waarde van je woning hoger dan de resterende hypotheek? Dan heb je overwaarde. Door de stijgende prijzen op de woningmarkt hebben veel huizenbezitters overwaarde op hun koopwoning. Maar hoe kun je hier maximaal van profiteren? Wij zetten de opties graag voor je op een rijtje.

Afspraak maken arrow_forward

Mijn woning verbouwen

Wil je iets meer ruimte thuis, maar niet verhuizen? Dan ligt een verbouwing voor de hand. Daar moet je natuurlijk wel de financiële middelen voor hebben. Je kunt een verbouwing op een aantal manieren financieren. Onze adviseurs vertellen je er graag meer over!

Maak een afspraak arrow_forward

Verzekeringen bij De Hypotheker? Jazeker!

Om er zeker van te zijn dat je woning en je hypotheek goed beschermd zijn, is het verstandig om (woon)verzekeringen af te sluiten. Een opstalverzekering is verplicht, maar ook voor alle andere verzekeringen zoals een aansprakelijkheidsverzekering, inboedelverzekering of rechtsbijstandverzekering kun je bij De Hypotheker terecht. Onze verzekeringen hebben een uitgebreide dekking, gunstige tarieven en uitstekende service.

Afspraak maken arrow_forward

Nationale Hypotheek Garantie (NHG)

Als je een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) wilt afsluiten, mag je tot 290.000 euro lenen(in 2019). Sluit je een NHG-hypotheek af, dan leen je veilig waardoor je kunt profiteren van een korting die kan oplopen tot 0,6% per jaar. Als je niet meer aan je verplichten kunt voldoen, bijvoorbeeld als je inkomen verminderd door werkloosheid, echtscheiding of arbeidsongeschiktheid, zal de woning verkocht moeten worden. Als je je huis voor minder verkoopt dan nodig is om je hypotheek af te lossen, dan kan de NHG je deze restschuld kwijtschelden. Wil jij een hypotheek met NHG? Wij kijken graag samen met jou of dit tot de mogelijkheden behoort.

Afspraak maken arrow_forward