Zorgeloos wonen dankzij De Hypotheker Rotterdam Hillegersberg

Bij De Hypotheker kun je voor meer terecht dan alleen onafhankelijk hypotheekadvies bij de aankoop van een woning. We adviseren je ook graag als je je hypotheek wilt oversluiten, je woning wilt verbouwen of verduurzamen of als je overwaarde wilt verzilveren. Tevens ben je voor het afsluiten van verschillende (woon)verzekeringen bij ons aan het juiste adres.

Hypotheek oversluiten

Wil je niet verhuizen, maar wel geld besparen op je woonlasten? Nu de rente historisch laag is, is dit voor jou wellicht het moment om je hypotheek over te sluiten. Wij berekenen graag of oversluiten voor jou voordelig is.

Afspraak maken arrow_forward

Energiebesparende voorzieningen

Het verduurzamen van je woning is een goede investering. Je energierekening daalt, terwijl je woning in waarde stijgt. Wil je je woning verduurzamen, maar weet je niet hoe je dit kunt financieren? Kom dan eens langs bij De Hypotheker.

Afspraak maken arrow_forward

Verbouwen

Wil je iets meer ruimte thuis, maar niet verhuizen? Dan ligt een verbouwing voor de hand. Daar moet je natuurlijk wel de financiële middelen voor hebben. Onze adviseurs vertellen je graag meer over hoe je een verbouwing kunt financieren.

Afspraak maken arrow_forward

Overwaarde verzilveren

Is de waarde van je woning hoger dan de resterende hypotheek? Dan heb je overwaarde. Door de stijgende prijzen op de woningmarkt hebben veel huizenbezitters overwaarde op hun koopwoning. Wij vertellen je graag hoe je hier maximaal van kunt profiteren.

Afspraak maken arrow_forward

Verzekeringen

Om er zeker van te zijn dat je woning en je hypotheek goed beschermd zijn, is het verstandig om verzekeringen af te sluiten. Voor alle woonverzekeringen zoals een opstalverzekering, aansprakelijkheidsverzekering of inboedelverzekering kun je bij De Hypotheker terecht. Onze verzekeringen hebben een uitgebreide dekking, gunstige tarieven en uitstekende service.

Afspraak maken arrow_forward

NHG

Als je een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) afsluit, leen je veilig. Als je niet meer aan je financiële verplichtingen kunt voldoen en de woning verkocht moet worden, kan NHG een eventuele restschuld kwijtschelden. Wij kijken graag samen met jou of NHG tot de mogelijkheden behoort.

Afspraak maken arrow_forward