Onze dienstverlening

Een huis is een van de leukste, maar ook een van de grootste aankopen in ons leven. Voordat je echt kunt gaan genieten, wil je er dus zeker van zijn dat je de hypotheek kiest die het best bij je past. En het voordeligst is.

Als je niet dagelijks met hypotheken te maken hebt, zie je door de bomen het bos niet meer. De Hypotheker hielp in de ruim 30 jaar van haar bestaan meer dan een miljoen mensen met de aankoop van hun huis. Alles wat we doen, is erop gericht je de zekerheid te geven dat we samen de juiste keuzes maken. Daarna zorgt de hypotheekadviseur ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Zodat je lekker en onbezorgd kunt wonen.

Maar ook als je niet direct verhuisplannen hebt, kan De Hypotheker je van dienst zijn. Zo helpen we je om inzicht te krijgen in je huidige financiële situatie en geven we aan wat in jouw situatie specifieke aandachtsgebieden zijn. Of misschien vraag je je af hoe het met je hypotheek zit als je met pensioen gaat. Of als je gaat scheiden of werkloos raakt. Met al deze vragen kun je terecht bij De Hypotheker. De Hypotheker zoekt een financiële oplossing voor elke woonvraag en adviseert je over jouw mogelijkheden.

De 7 Jazekerheden

Wil je weten hoe wij werken? Wij noemen het: de 7 Jazekerheden. Daarmee weet je precies wat je van je hypotheekadviseur mag verwachten. Die duidelijkheid, dat is wat ons betreft waar goed hypotheekadvies mee begint.

De 7 Jazekerheden

Wat betaal je ons

Wij vinden het belangrijk dat je precies weet wat je ons betaalt voor onze diensten. Wij zijn daarover volstrekt transparant en duidelijk. Voor ons advies en onze bemiddeling betaal je De Hypotheker eenmalig een bedrag. Vaak kan deze vergoeding worden meegefinancierd en verrekend in je maandlasten.

Wat betaal je ons

Onze voorwaarden

Wat is de werkwijze van De Hypotheker en hoe wordt De Hypotheker betaald? Wat doet De Hypotheker precies voor je en welke producten, diensten en services kun je bij De Hypotheker verwachten? Antwoord op deze en andere vragen vind je in ons Dienstverleningsdocument. Zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Voorwaarden

De Hypotheker vergelijkt ook jouw bank en zoekt voor jou de beste deal.

Maak een afspraak of stel je vraag aan één van onze specialisten.