Er is meer mogelijk voor huurders

De meeste huren stijgen de komende tijd. Soms met wel 6,5%. Misschien toch een goed moment om na te denken over een koopwoning. Vaak staan mensen versteld over de mogelijkheden. Zo is de woningmarkt een echte kopersmarkt, zeker voor starters. Daarnaast is de rente momenteel laag en bieden wij diverse startershypotheken.

Borgstelling door ouders

Met een borgstelling door je ouders, of door iemand anders, is de kans groter dat je een hypotheek kunt verkrijgen. De hypotheekverstrekker kijkt of je ouders in aanmerking kunnen komen voor een borgstelling. Als dat het geval is, dan zijn er enkele verstrekkers die hun medewerking zullen verlenen.

Starterslening biedt mogelijkheden

Om starters tegemoet te komen heeft het kabinet besloten het budget voor Startersleningen te verhogen van 20 naar 50 miljoen euro. De Starterslening geeft startende huizenkopers de kans om een woning te kopen die alleen met eigen inkomen niet betaalbaar is.

Lagere hypotheekrente met NHG-hypotheek

Wanneer je een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) afsluit, betaal je een lagere hypotheekrente. NHG is mogelijk bij de aankoop van een woning met een NHG-grens van 290.000 euro. 

Kun je beter huren of kopen? Bereken het zelf

Ga ik huren of ga ik kopen? Hoeveel kan ik lenen? Onderstaand vind je een handige testen om je een indicatie te geven.

Ben je van plan je eerste woning te kopen? Informeer bij De Hypotheker en laat je adviseren. Er is meer mogelijk dan je denkt!

Op jezelf in je eerste eigen huis, de grootste aankoop van je leven.

De Hypotheker regelt alles rond het kopen van je eerste huis en zoekt voor jou de beste deal.

Maak een afspraak of stel je vraag aan één van onze specialisten.

Maak een afspraak
Deel dit artikel:
Linkedin