Hoe is het om hypotheekadviseur te zijn?

Benieuwd hoe het werk van een hypotheekadviseur bij De Hypotheker eruit ziet? Op deze pagina delen een aantal adviseurs hun ervaringen. Bekijk hier al onze vacatures.

Claudia en Michelle Verdoolaege 

claudia michelle verdoolaege selfie testmonials

De Hypotheker Bergen op Zoom is inmiddels een echt familiebedrijf. Wij, Claudia en Michelle Verdoolaege, zijn zussen maar ook collega’s van elkaar. Wij gaan elke dag met veel plezier naar ons werk. Hier werken ook onze ouders en nog twee collega’s die inmiddels ook al voelen als familie! Het is natuurlijk elke dag heel gezellig om samen te werken, maar omdat we familie zijn kunnen we ook alles tegen elkaar zeggen. Samen hebben wij alles onder controle en zorgen we voor een goede samenwerking! Wij hopen de leuke werksfeer over te brengen op onze klanten en het is dan ook ons doel om onze klanten een warm welkom in deze familie te bezorgen!

 

Kim Veldkamp

selfie kim veldkamp

Ik ben commercieel assistent bij De Hypotheker Hoorn sinds mei 2016, maar ben nu in opleiding tot hypotheekadviseur. Ik wil adviseur worden omdat het me heel leuk lijkt om met klanten om tafel te zitten. Het werk is divers en lekker druk. Ik heb gekozen voor De Hypotheker omdat je hier geen nummertje bent. Je bent onderdeel van een klein, gezellig team. Ook spreekt de formule me aan: een onafhankelijke club met veel aanbieders. Met de opleiding ben je vier weken bezig. Het is een diverse opleiding met veel aandacht voor systeemkennis. Ook krijg je commerciele trainingen die zeker bij kunnen dragen aan mijn toekomstige gesprekken met klanten.

 

selfie maxim visscher testimonialsMaxim Visscher

Ik laat je graag mijn werkweek bij De Hypotheker Lisse zien. Elke ochtend start ik op met een heerlijke kop koffie. Vervolgens bereid ik mij voor op de afspraken van die dag. Op donderdag nemen we vaak de cijfers en de advieskwaliteit met elkaar door. Bij De Hypotheker werken is flexibel. Zo kan ik af en toe lekker thuis werken. Maar zo nu en dan overwerken hoort daar ook bij. Als je je werk met plezier doet is dat natuurlijk geen probleem! 

 

Terug naar de vacaturepagina

 

 

 

 

 

Deel dit artikel:
Linkedin