Hypotheekadvies in Badhoevedorp

Wil je een woning kopen in Badhoevedorp of ben je nieuwsgierig naar je mogelijkheden als woningbezitter? De Hypotheker is hét adres waar je terecht kunt voor hypotheekadvies en voor andere financiële zaken. We brengen je huidige financiële situatie in kaart en zetten je mogelijkheden op een rijtje. Wil je een keer met ons aan tafel of eerst telefonisch of via beeldbellen in contact komen? Je bent van harte welkom; het eerste gesprek is op onze kosten!

 

Voor hypotheekadvies over woningen in Badhoevedorp kun je per 1 februari 2023 terecht bij onze nieuwe vestiging in Badhoevedorp. De Hypotheker Badhoevedorp is per 1 februari 2023 gevestigd aan de Prins Mauritslaan 31 -0B.02. Nu al een afspraak maken? Voor nu kan je terecht bij De Hypotheker Hoofddorp en De Hypotheker Hoofddorp Floriande. Of mail alvast naar badhoevedorp1475@hypotheker.nl.

Onafhankelijk hypotheekadvies

Het hypotheekadvies van De Hypotheker is volledig onafhankelijk: het belang van onze klanten staat altijd voorop. Op basis van jouw wensen en mogelijkheden vergelijken wij de hypotheken van meer dan 40 banken en geldverstrekkers. Ook jouw eigen bank. Zo heb je bij ons de meest uitgebreide keuze in hypotheekverstrekkers. Na een uitgebreide vergelijking selecteren we de hypotheek met de gunstigste voorwaarden en desgewenst de laagste maandlasten. Zo ben je er zeker van dat je de beste deal krijgt voor jouw persoonlijke situatie.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Het eerste gesprek is altijd kosteloos
  • Écht onafhankelijk advies: wij vergelijken meer dan 40 aanbieders 
  • De zekerheid van de beste hypotheek voor jouw persoonlijke situatie
  • Complete afwikkeling: van offerte tot het afsluiten van de hypotheek

Verbouwen

Wil je iets meer ruimte thuis, maar niet verhuizen, dan ligt een verbouwing voor de hand. Daar moet je natuurlijk wel de middelen voor hebben. Extra hypotheek voor verbouwing nodig? Je kunt een verbouwing op een aantal manieren financieren.

Zo kun je bijvoorbeeld voor een kleine verbouwing je spaargeld inzetten. Heb je een klein bedrag nodig? Dan kan een doorlopend krediet of persoonlijke lening een oplossing zijn. Een grotere hypotheek kun je bijvoorbeeld met een extra hypotheek financieren of je kunt kiezen voor een tweede hypotheek op hetzelfde onderpand.

Wil je meer weten, maak dan een afspraak met één van onze adviseurs. Zij kunnen je meer vertellen over de mogelijkheden.

 

Afspraak maken bij De Hypotheker Hoofddorp Afspraak maken bij De Hypotheker Hoofddorp Floriande

Hypotheek oversluiten?

Veel Nederlanders hebben de laatste maanden hun hypotheek overgesloten en besparen zo op hun hypotheeklasten. De Hypotheker helpt je hier graag mee. Zeker nu de rente laag staat, is het goed om te kijken of je je huidige hypotheekrente kunt laten aanpassen en te besparen op je maandlasten. Kom daarom langs. We bekijken of je hypotheek oversluiten in jouw situatie aantrekkelijk kan zijn.

Kom langs voor een analyse

In ons eerste gesprek inventariseren jouw financiële situatie. Op basis hiervan geven we je een globale inschatting of oversluiten voor jou mogelijk is. Dit eerste gesprek is voor onze rekening.

Komt uit het eerste gesprek dat oversluiten een optie voor jou is? Dan maken we ter voorbereiding op het tweede gesprek een analyse waaruit blijkt of oversluiten zinvol is en zetten we de kosten en baten op een rij. De kosten van deze analyse worden van te voren met je besproken, zodat je weet waar je aan toe bent.

 

Afspraak maken bij De Hypotheker Hoofddorp Afspraak maken bij De Hypotheker Hoofddorp Floriande