Nieuwbouw in Amsterdam Zuidoost

Ben je op zoek naar een betaalbare nieuwbouwwoning in Amsterdam, met veel ruimte maar ook gunstig gelegen? Dan ben je in Amsterdam Zuidoost aan het goede adres. De Hypotheker helpt je graag in de zoektocht naar je droomhuis in stadsdeel Zuidoost. Ook in Weesp zijn er een hoop mooie nieuwbouwprojecten te vinden.

 

uitzicht amsterdam zuidoostAmsterdam Zuidoost

Amsterdam Zuidoost ligt tussen het Groene Hart en het IJmeer, onder Diemen en Duivendrecht. Hoewel het stadsdeel niet aan de stad 'vast' zit, ben je met het openbaar vervoer zo in het centrum van Amsterdam. Ook Abcoude en Weesp liggen op fietsafstand. Het stadsdeel heeft een groen karakter; er zijn veel parken en groene gebieden te vinden zoals het Nelson Mandelapark en de Bijlmerweide. Met mooi weer kun je heerlijk ontspannen aan Gaasperplas.

In Zuidoost wonen veel verschillende mensen: gezinnen, singles, studenten en ouderen met allerlei culturele achtergronden. Deze diversiteit zorgt voor een gezellige dynamiek en geeft ruimte aan verschillende culinaire, culturele en muzikale initiatieven.

Nieuwbouwprojecten in Zuidoost

Weesp

Weesp avondWeesp is een historisch stadje aan de Vecht met honderden winkels en restaurantjes. Weesp ligt direct ten zuidoosten van Amsterdam en is bereikbaar vanaf de A1 en A9. Vanaf het NS-station Weesp neem je de sprinter en sta je in een kwartiertje op Amsterdam Centraal.

Nieuwbouwprojecten in Weesp

nieuwbouw weesp

Een nieuwbouwwoning kopen

Koop je een nieuwbouwwoning dan ben je zeker van goede isolatie, een energiezuinige installatie en modern sanitair. Ook kun je het huis en de tuin helemaal naar je eigen smaak inrichten. Soms is het mogelijk om een huis "kaal" te laten opleveren. Dan zijn alleen de muren en de kozijnen aanwezig. De rest moet je zelf naar je eigen voorkeur laten afbouwen. Dit heet casco. 

Je krijgt bij de aankoop van een nieuwbouwwoning te maken met bepaalde extra kosten, zoals voor de aanleg van de tuin en de erfafscheiding. Bij de aankoop van nieuwbouw bedragen de bijkomende kosten gemiddeld 9 procent van de koopprijs van de woning. Je bent eigenaar van je nieuwbouwwoning of van het stuk grond waarop je nieuwbouwwoning zal verrijzen, zodra je de transportakte en de hypotheekakte bij de notaris hebt getekend. 

 

De Hypotheker helpt je graag!

Heb je interesse in een nieuwbouwwoning in Zuidoost of Weesp? De Hypotheker helpt je graag verder. Maak direct een afspraak met De Hypotheker Amsterdam Zuidoost of De Hypotheker ZuidAs WTC voor een persoonlijk hypotheekadvies. Ook voor woningen op IJburg ben je bij ons aan het juiste adres.

 

 

Deel dit artikel:
Linkedin