Wonen in nieuwbouwproject De Aventurijn? De Hypotheker Delft helpt je bij de financiering!

Droom jij van een huis in nieuwbouwproject De Aventurijn in Delft? De Hypotheker Delft vertelt je graag meer over wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een nieuwbouwwoning en helpt je bij de financiering.

Nieuwbouwproject De Aventurijn

In nieuwbouwproject De Aventurijn, gelegen aan de zuidwestzijde van Delft, geniet je van rust en ruimte. Het complex bestaat uit acht comfortabele appartementen die allemaal uitkijken op het omliggende groen. De Aventurijn kenmerkt zich door de stijlvolle architectuur. Deze doet denken aan het beroemde Rietveld-Schröderhuis in Utrecht dankzij de heldere, functionele indeling met grote ramen. 

De appartementen zijn ruim opgezet en variëren in grootte van circa 80 tot 135 vierkante meter. Alle appartementen zijn uitgerust met een complete badkamer, inpandige berging, aparte berging op de begane grond en riante buitenruimte.

De Aventurijn ligt aan de rand van Delft, te midden van het groen. Natuurgebied Midden-Delfland vind je om de hoek. Dit prachtige, weidse polderlandschap biedt alle ruimte om heerlijk te wandelen, fietsen en hardlopen. Daarnaast ben je binnen vijftien fietsminuten in het historische stadscentrum van Delft. 

Meer over nieuwbouwproject De Aventurijn arrow_forward

 

Hypotheek bij een nieuwbouwwoning

Kies je voor een nieuwbouwwoning, dan ben je zeker van goede isolatie, een energiezuinige installatie en modern sanitair. Bovendien kun je het huis helemaal naar eigen smaak inrichten.

Wil jij weten of jij je droomwoning in nieuwbouwproject De Aventurijn kunt betalen?

Ontdek de mogelijkheden arrow_forward


Kosten aankoop nieuwbouwwoning

Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning komen er verschillende kosten kijken. Denk bijvoorbeeld aan kosten voor de aanleg van de tuin en erfafscheiding. De bijkomende kosten bij aankoop van een nieuwbouwwoning bedragen gemiddeld 9 procent van de koopprijs. Je kunt drie type kosten onderscheiden: kosten voor de aankoop, kosten voor het verkrijgen van de hypotheek en kosten aan het huis zelf. 

Onder kosten voor de aankoop valt de bouwrente en eventuele notariskosten om eigenaar te worden van de grond. Bij kosten voor het verkrijgen van de hypotheek moet je denken aan advies- en bemiddelingskosten, het opstellen van de hypotheekakte door de notaris, taxatiekosten, rente en kosten van een eventueel overbruggingskrediet, bereidstellingsprovisie en renteverlies. Tot slot heb je natuurlijk ook kosten aan het huis zelf. Hierbij moet je denken aan de inrichting, schilderen / behangen en meerwerk. 

Alles weten over het kopen van een nieuwbouwhuis

Meer weten over het kopen van een nieuwbouwwoning? Kom langs bij De Hypotheker Delft om jouw financiële mogelijkheden te bespreken. Je eerste afspraak is kosteloos en vrijblijvend.

Afspraak maken arrow_forward