NVM Open Huizen Dag 2022

Zaterdag 26 maart is het weer tijd voor de NVM Open Huizen Dag. Anders dan andere jaren trekken NVM-Makelaars ditmaal massaal het land in om de woonvragen van heel Nederland te beantwoorden. Bij een bezoek kunnen vrijblijvend vragen worden gesteld. Denk bijvoorbeeld aan de huidige waarde van je woning, verduurzamingsmogelijkheden, of het verkrijgen van meer inzicht in het aanbod op de woningmarkt. Ook bij De Hypotheker kun je op 26 maart terecht voor al je hypotheekvragen.

Wat gebeurt er op 26 maart?

Voorheen werden er tijdens de NVM Open Huizen Dag woningen door heel Nederland opengesteld ter bezichtiging. Dit jaar gaan ze voor een vernieuwde aanpak en komt een NVM-makelaar bij je thuis om vrijblijvend te helpen met al jouw woonvragen en wensen. Naast een huisbezoek is het ook mogelijk om online of op hun makelaarskantoor een afspraak te maken.  Meer hierover lees je op de website van de NVM.

Wat kan De Hypotheker nog meer voor je doen?

Als hypotheekadviseur weten wij als geen ander hoe lastig het is om in deze markt een geschikte woning te vinden. Daarom staan we vrijblijvend voor je klaar om je te begeleiden bij het vinden én kopen van jouw droomhuis.

Aankoopbegeleiding door de hypotheker arrow_forward


Hypotheker Certificaat

Om klanten te helpen om goed beslagen ten ijs te komen, bieden wij het Hypotheker Certificaat aan. Dit certificaat, met daarop hoeveel je maximaal kunt lenen, kun je tonen aan de verkoopmakelaar. Zo kun je aantonen dat je je goed hebt voorbereid op de mogelijkheden tot het verkrijgen van een hypotheek en heeft de verkoper meer zekerheid dat jij als koper de financiering rond krijgt.

Meer over het Hypotheker Certificaat arrow_forward


Bieden met Zekerheid

Door de krapte op de woningmarkt zien steeds meer huizenkopers zich genoodzaakt een bod uit te brengen zonder voorbehoud van financiering. Maar dat is niet zonder de nodige risico’s. De Hypotheker adviseert daarom altijd een financieringsvoorbehoud op te nemen als je gaat bieden op een woning. Komt de financiering onverhoopt niet rond? Dan wordt de koop ontbonden. Bekijk de mogelijkheden van Bieden met Zekerheid.

Bieden met zekerheid arrow_forward

Hypotheekvraag? Chat met De Hypotheker!

Heb je voor, tijdens of na de Open Huizen Dag een hypotheek gerelateerde vraag? De Hypotheker helpt je graag verder. Op zaterdag 26 maart van 08.30 tot 20:00 uur zitten onze adviseurs voor je klaar om met je te chatten via de website. Als er een adviseur beschikbaar is, verschijnt vanzelf een chatvenster.


Afspraak maken

Wij wensen je veel plezier op de NVM Open Huizen Dag. Meer weten omtrent financieringsmogelijkheden? Maak een afspraak met één van onze adviseurs om je hypotheek te regelen!


Afspraak maken arrow_forward