Home Campagne

NVM Open Huizen Dag 2023

1 april 2023

Zaterdag 1 april is het weer tijd voor de NVM Open Huizen Dag. Op deze dag kun je tussen 11.00 en 15.00 zonder afspraak de deelnemende huizen komen bezichtigen. Ook bij De Hypotheker kun je op 1 april terecht voor al je hypotheekvragen.

 

 

Wat gebeurt er op 1 april?

Op zaterdag 1 april kun je weer geheel vrijblijvend meerdere huizen op 1 dag bezichtigen. Daarnaast kun je ook een afspraak inplannen met een NVM-makelaar bij je thuis, op kantoor of online. Meer informatie vind je op de op de website van de NVM.

Ga jij ook woningen bezichtigen op de Open Huizen Dag? Vergeet je dan niet goed voor te bereiden. De Hypotheker helpt je hier graag bij. Je kunt bijvoorbeeld je maximale hypotheek berekenen via onze online rekentool. Ook bieden we verschillende diensten aan om jouw kans op een woning te vergroten.

 

Hypotheker Certificaat

Om klanten te helpen om goed beslagen ten ijs te komen, bieden wij het Hypotheker Certificaat aan. Dit certificaat, met daarop hoeveel je maximaal kunt lenen, kun je tonen aan de verkoopmakelaar. Zo kun je aantonen dat je je goed hebt voorbereid op de mogelijkheden tot het verkrijgen van een hypotheek en heeft de verkoper meer zekerheid dat jij als koper de financiering rond krijgt.

Hypotheker certificaat arrow_forward

Bieden met Zekerheid

Door de krapte op de woningmarkt zien steeds meer huizenkopers zich genoodzaakt een bod uit te brengen zonder voorbehoud van financiering. Maar dat is niet zonder de nodige risico’s. De Hypotheker adviseert daarom altijd een financieringsvoorbehoud op te nemen als je gaat bieden op een woning. Komt de financiering onverhoopt niet rond? Dan wordt de koop ontbonden. Bekijk de mogelijkheden van Bieden met Zekerheid.

Bieden met zekerheid arrow_forward

Hypotheekvraag? Chat met De Hypotheker!

Heb je voor, tijdens of na de Open Huizen Dag een hypotheek gerelateerde vraag? De Hypotheker helpt je graag verder. Op zaterdag 1 april van 08.30 tot 20:00 uur zitten onze adviseurs voor je klaar om met je te chatten via de website. Als er een adviseur beschikbaar is, verschijnt vanzelf een chatvenster. Ook vragen via Facebook Messenger worden beantwoordt door onze adviseurs. 


Afspraak maken

Wij wensen je veel plezier op de NVM Open Huizen Dag. Meer weten over jouw financieringsmogelijkheden? Maak een afspraak met één van onze adviseurs om je hypotheek te regelen!

 

Afspraak maken arrow_forward