Home Campagne

NVM Open Huizen Dag 2023

Zaterdag 30 september is het weer tijd voor de NVM Open Huizen Dag. Op deze dag kun je tussen 11.00 en 15.00 zonder afspraak de deelnemende huizen komen bezichtigen. Ook bij De Hypotheker kun je op 30 september terecht voor al je hypotheekvragen.

05 Te Koop

Wat gebeurt er op 30 september?

Op zaterdag 30 september kun je weer geheel vrijblijvend meerdere huizen op 1 dag bezichtigen. Daarnaast kun je ook een afspraak inplannen met een NVM-makelaar bij je thuis, op kantoor of online. Meer informatie vind je op de op de website van de NVM.

Ga jij ook woningen bezichtigen op de Open Huizen Dag? Vergeet je dan niet goed voor te bereiden. De Hypotheker helpt je hier graag bij. Je kunt bijvoorbeeld je maximale hypotheek berekenen via onze online rekentool.

Heb je tijdens Open Huizen Dag een vraag aan een hypotheekadviseur? Geen probleem! Via onze Facebook chat en de chat op onze website zijn de hele dag hypotheekadviseurs beschikbaar om je te woord te staan!

Open Huizen Dag Spotlight

Jouw (droom)huis in het zonnetje: Open Huizen Dag Spotlight

Traditiegetrouw pitchen onze klanten en trouwe volgers hun te koop staande woning in de aanloop naar de Open Huizen Dag op onze Facebookpagina. Neem vanaf maandag 25 september een kijkje: misschien zit jouw droomhuis er wel tussen!

 

Aanmelden voor de Spotlight

Doet jouw woning mee met de Open Huizen Dag en wil je extra aandacht genereren? Stuur dan een mail met de Funda-link naar [email protected]. Jouw woning wordt dan op 25 september in de Spotlight gezet op onze Facebookpagina. 

Ook bieden we verschillende diensten aan om jouw kans op een woning te vergroten. Daarover lees je hieronder meer:

Hypotheker Certificaat

Om klanten te helpen om goed beslagen ten ijs te komen, bieden wij het Hypotheker Certificaat aan. Dit certificaat, met daarop hoeveel je maximaal kunt lenen, kun je tonen aan de verkoopmakelaar. Zo kun je aantonen dat je je goed hebt voorbereid op de mogelijkheden tot het verkrijgen van een hypotheek en heeft de verkoper meer zekerheid dat jij als koper de financiering rond krijgt.

Hypotheker Certificaat

 

Bieden met Zekerheid

Door de krapte op de woningmarkt zien steeds meer huizenkopers zich genoodzaakt een bod uit te brengen zonder voorbehoud van financiering. Maar dat is niet zonder de nodige risico’s. De Hypotheker adviseert daarom altijd een financieringsvoorbehoud op te nemen als je gaat bieden op een woning. Komt de financiering onverhoopt niet rond? Dan wordt de koop ontbonden. Bekijk de mogelijkheden van Bieden met Zekerheid.

Bieden met zekerheid

 

Hypotheekvraag? Chat met De Hypotheker!

Heb je tijdens de NVM Open Huizen Dag een hypotheekgerelateerde vraag? Wij helpen je graag verder. Op zaterdag 30 september zitten onze adviseurs voor je klaar om met je te chatten via de website. Als er een adviseur beschikbaar is, verschijnt vanzelf een chatvenster.

Afspraak maken

Wij wensen je veel plezier op de NVM Open Huizen Dag. Meer weten over jouw financieringsmogelijkheden? Maak een afspraak met één van onze adviseurs om je hypotheek te regelen!

Afspraak maken