Ondernemer worden bij De Hypotheker?

Bij De Hypotheker zijn we op zoek naar enthousiaste ondernemers die open staan voor een nieuwe uitdaging: het exploiteren van één of meerdere vestigingen binnen de formule van De Hypotheker.

Wat ga je doen?

Als franchisenemer ben je de eigenaar van één of meerdere van onze winkels met een eigen rayon. Hierbij krijg je veel vrijheden en verantwoordelijkheden. Je geeft naar eigen inzicht leiding aan je team van hypotheekadviseurs en assistenten en zorgt dat zij boven zichzelf uitstijgen met als doel de klant optimaal te ondersteunen. Je signaleert kansen in je markt en speelt hier op in.
 

Jouw kwaliteiten

  • Affiniteit en/of ervaring met financiële dienstverlening
  • Ondernemend
  • Leiderschap
  • Resultaatgericht
  • Cijfermatig inzicht en analytisch vermogen
  • Minimaal HBO werk- en denkniveau

  

Over De Hypotheker

De Hypothekers Associatie (DHA) in Capelle aan den IJssel is de overkoepelende organisatie en zij beheert de formule van De Hypotheker waar binnen alle franchisenemers hun onderneming exploiteren. DHA ondersteunt je maximaal in je ondernemerschap en zorgt voor het landelijk op de kaart zetten en houden van het merk De Hypotheker. Ze levert alle middelen die je nodig hebt om succesvol te kunnen zijn. Van automatisering, het afsluiten van arrangementen met aanbieders tot de landelijke marktbewerking om bestaande en nieuwe klanten aan te spreken. 

 

Verhaal van een ervaren franchisenemer

Henk Otgaar is al zeventien jaar ondernemer bij De Hypotheker. "Voorheen werkte ik in het bankwezen als adviseur en manager. Toen ik toe was aan een nieuwe uitdaging kreeg ik de mogelijkheid om een vestiging van De Hypotheker in Leidschendam over te nemen.  Dit was een kleine winkel van 38 m2 waar destijds een éénpitter zat. Op mijn eerste dag als eigenaar heb ik een assistent aangenomen. Inmiddels is mijn team uitgebreid tot 19 mensen, verspreid over 3 vestigingen in Leidschendam, Zoetermeer en Nootdorp.

Naast mijn managementtaken geef ik ook nog steeds hypotheekadvies. Het is belangrijk dat je betrokken blijft bij je klanten en dat je weet wat er speelt in de markt. Toch houd ik het meest van managen: mensen trainen, het bedrijf naar een hoger niveau tillen. Het is een uitdaging om alles zo goed mogelijk te combineren: ik ben vaak wel 60 uur per week aan het werk. Maar ik zie dat als een investering voor de toekomst.

Het leukste aan mijn werk is de diversiteit. Ik heb gesprekken met klanten, medewerkers. Ik brainstorm over processen, maar ik loop net zo lief naar de supermarkt om koffie en wc-papier te halen.

Wat je nodig hebt als franchisenemer, naast ondernemerschap, is een flinke dosis doorzettingsvermogen en positiviteit. Contacten met makelaar in de lokale markt en maatschappelijke betrokkenheid zijn onontbeerlijk.”   

 

Interesse?

Ben je enthousiast geraakt? Laat dan nu van je horen. Stuur een e-mail naar recruitment@hypotheker.nl met daarin minimaal je inspirerende motivatie en je CV.

Liever een andere functie bij De Hypotheker? Bekijk al onze vacatures.