Vernieuwde Open Huizen Dag: 2 oktober 2021

De NVM Open Huizen Dag, die twee maal per jaar wordt georganiseerd, wordt dit keer in een ander jasje gestoken. In plaats van te koop staande woningen te bezoeken, kun je die dag gratis al je woonvragen stellen aan een NVM-makelaar. Ook De Hypotheker staat voor je klaar, voor al je hypotheekvragen.

Wat gebeurt er op 2 oktober?

In verband met het coronavirus zijn de afgelopen drie edities van de Open Huizen Dag afgelast. Ook dit keer is er geen 'ouderwetse' Open Huizen Dag waarbij je verschillende woningen kunt bezichtigen, maar heeft de NVM ervoor gekozen om de Open Huizen Dag anders in te richten.

Door de grote krapte op de woningmarkt is er vanuit verkopers minder behoefte aan een open dag. In plaats daarvan staan NVM-makelaars op 2 oktober klaar om huizenkopers en -verkopers vrijblijvend antwoord te geven op hun woonvragen. De makelaar komt daarvoor bij je thuis met vrijblijvend advies. Lees hierover meer op de website van de NVM.

Hypotheekvraag? Chat met De Hypotheker!

Heb je voor, tijdens of na de Open Huizen Dag een hypotheek gerelateerde vraag? De Hypotheker helpt je graag verder. Op zaterdag 2 oktober van 9.00 tot 22:00 zitten onze adviseurs voor je klaar om met je te chatten via Facebook. Geen Facebook? Ook via de website kun je chatten. Als er een adviseur beschikbaar is, verschijnt vanzelf een chatvenster.

Wat kan De Hypotheker nog meer voor je doen?

Als hypotheekadviseur weten wij als geen ander hoe lastig het is om in deze markt een geschikte woning te vinden. Daarom staan we vrijblijvend voor je klaar om je te begeleiden bij het vinden én kopen van die ene woning! 

aankoopbegeleiding door de hypotheker arrow_forward


Hypotheker Certificaat

Om klanten te helpen om goed beslagen ten ijs te komen, bieden wij sinds enige tijd het Hypotheker Certificaat aan. Dit certificaat, met daarop hoeveel je maximaal kunt lenen, kun je tonen aan de verkoopmakelaar. Zo kun je aantonen dat je je goed hebt voorbereid op de mogelijkheden tot het verkrijgen van een hypotheek en heeft de verkoper meer zekerheid dat jij als koper de financiering rond krijgt.

meer over het hypotheker certificaat arrow_forward

Afspraak maken

Wij wensen je veel plezier op de Open Huizen Dag. Droomhuis gevonden? Maak een afspraak met één van onze adviseurs om je hypotheek te regelen! 

Afspraak maken arrow_forward