Open Huizen Dag op zaterdag 6 oktober 2018

Op zaterdag 6 oktober 2018 is het weer Open Huizen Dag, georganiseerd door de NVM (Nederlandse Vereniging voor Makelaars). Tussen 11:00 en 15:00 uur kun je veel te koop staande huizen vrijblijvend en zonder afspraak bezichtigen. De Hypotheker geeft je tips om op deze dag jouw droomhuis te vinden.     

Te koop

Handige tips voor de Open Huizen Dag

Bereken je maandlasten

Op Funda vind je een overzicht van alle huizen die mee doen aan de Open Huizen Dag. Zie je hier een leuk huis tussen staan, dan wil je natuurlijk weten of je het huis kunt betalen en wat de vaste lasten worden. Daar heb je snel inzicht in als je gebruik maakt van onze handige rekentools: Kan ik dit huis betalen? en Wat worden mijn maandlasten?

Bekijk onze Open Huizen Dag Spotlight op Facebook

Open Huizen Dag Spotlight: breng je huis onder de aandacht met De HypothekerTraditiegetrouw pitchen onze klanten en trouwe volgers hun te koop staande woning in de aanloop naar de Open Huizen Dag op onze Facebookpagina. Neem vanaf maandag 1 oktober een kijkje: misschien zit jouw droomhuis er wel tussen!

Wij wensen je veel plezier op de Open Huizen Dag. Droomhuis gevonden? Maak snel een afspraak met één van onze adviseurs om je hypotheek te regelen!

 

 

Hypotheekadvies: alles weten over hypotheken en het kopen van een huis?

De hypotheekadviseur van De Hypotheker zoekt jouw optimale hypotheek met de scherpste prijs.

Lees hoe we je kunnen helpen.

Onze klanten zijn tevreden. De Hypotheker wordt beloond met een 8,9/10 op basis van 2118 Klantenvertellen beoordelingen.
Maak een afspraak
Deel dit artikel:
Linkedin