Open Huizen Dag op zaterdag 1 april 2017

Op zaterdag 1 april 2017 is het weer Open Huizen Dag, georganiseerd door de NVM (Nederlandse Vereniging voor Makelaars). Tussen 11:00 en 15:00 uur kun je veel te koop staande huizen vrijblijvend en zonder afspraak bezichtigen. De Hypotheker geeft je tips om op deze dag jouw droomhuis te vinden.    

 

Open Huizen Dag Spotlight: breng je huis onder de aandacht met De Hypotheker

De Open Huizen Dag Spotlight

Op onze Facebookpagina hebben wij 35 te koop staande huizen van onze klanten en trouwe Facebookvolgers in de 'spotlight' gezet. Al deze huizen zijn vrij te bezichtigen op de Open Huizen Dag. Bekijk het fotoalbum snel, misschien zit jouw droomhuis er wel tussen!

 

 

 

Sla interessante huizen op

Op Funda vind je een overzicht van alle huizen die mee doen aan de Open Huizen Dag. Zie je hier een leuk huis tussen staan, dan wil je natuurlijk weten of je het huis kunt betalen en wat de vaste lasten worden. Daar heb je snel inzicht in als je gebruik maakt van onze handige rekentool. De berekening kun je vervolgens opslaan in je eigen Mijn Hypotheker account. Zo heb je alle interessante huizen en de bijbehorende kosten handig op een rijtje staan!

 

Te koop

Handige tips voor de Open Huizen Dag

 

  

Wij wensen je veel plezier op de Open Huizen Dag. Droomhuis gevonden? Maak snel een afspraak met één van onze adviseurs om je hypotheek te regelen!

 

 

Hypotheekadvies: alles weten over hypotheken en het kopen van een huis?

De hypotheekadviseur van De Hypotheker zoekt jouw optimale hypotheek met de scherpste prijs.

Lees hoe we je kunnen helpen.

Onze klanten zijn tevreden. De Hypotheker wordt beloond met een 8,9/10 op basis van 1048 Klantenvertellen beoordelingen.
Maak een afspraak
Deel dit artikel:
Linkedin