Pas bij De Hypotheker weet je het zeker

Een huis is het duurste wat je ooit gaat kopen. Daarvoor heb je een hypotheek nodig, en die sluit je af voor langere tijd. Die hypotheek moet wel bij je passen, nu én in de toekomst. Maar hoe vind je jouw beste deal? Met De Hypotheker krijg je de zekerheid van de best passende oplossing. 

Voordelen van De Hypotheker

  • Onafhankelijk hypotheekadvies
  • Alle banken vergelijken, ook jouw eigen bank
  • Jouw beste deal: gunstige voorwaarden en lage maandlasten
  • Alles geregeld, van offerte tot aan de notaris
  • Meer dan één miljoen tevreden klanten 

Meer dan één miljoen tevreden klanten

Ruim één miljoen mensen gingen je al voor. Wil je meer weten? Maak dan een afspraak bij de dichtstbijzijnde vestiging. Het eerste gesprek is op onze kosten. 

Alles vergeleken, ook jouw eigen bank!

Bij De Hypotheker vergelijken we alle geldverstrekkers, dus ook jouw eigen bank. Onze deskundige hypotheekadviseurs zoeken uit welke hypotheek het beste past in jouw situatie: met gunstige voorwaarden en tegen lage maandlasten. Met andere woorden: jouw beste deal!

Met onze online tool bereken je wat jouw maandlasten zouden zijn bij verschillende geldverstrekkers, op basis van rente. Bekijk ook de actuele hypotheekrentes van de grootste geldverstrekkers van Nederland. 

Alles geregeld rondom je hypotheek

De Hypotheker regelt verder alles rond je hypotheek: van offerte tot afsluiten. En je krijgt ook begeleiding en advies nadat de hypotheek is afgesloten. Zo blijft je hypotheek ook in de toekomst aansluiten op je persoonlijke situatie. 

Maar als je liever sommige zaken zelf regelt, dan kan dat natuurlijk ook. Op onze website heb je online tools en veel informatie zodat je je goed kunt oriënteren.