Wonen met de zekerheid dat je goed zit

Met het Jazeker Plan krijg je extra zekerheid, gemak en voordeel voor 14,95 euro per maand. Ook nadat je hypotheek is afgesloten. Want je persoonlijke situatie kan veranderen. En dat kan gevolgen hebben voor je hypotheek.

Denk aan veranderingen in je relatie (zoals samenwonen of trouwen of scheiden) of in je inkomen (een nieuwe baan of ontslag). Maar er zullen ook veranderingen in het hypotheekaanbod komen, zoals nieuwe hypotheekvormen en wettelijke regels. Zolang jij ons op de hoogte houdt van wijzigingen in je situatie, zorgen wij ervoor dat je verzekerd blijft van een passende en voordelige hypotheek. Mogelijk bespaar je ook nog op toekomstige uitgaven voor je hypotheek. Zo blijf je onbezorgd wonen, nu en in de toekomst.

Jazekerplan abonnement opzeggen

Opzeggen van het abonnement kan heel makkelijk via de vestiging. Stuur een e-mail of neem telefonisch contact met de vestiging zodat zij het opzeggen in gang kunnen zetten. Afhankelijk van het opzegtermijn wordt er bepaald per wanneer het abonnement kan worden opgezegd. De voorwaarden vind je in de getekende opdracht tot dienstverlening. 

Maak een afspraak arrow_forward