Online huishoudboekje

Via je Mijn Hypotheker account heb je ook direct toegang tot je eigen online huishoudboekje. Een resultaat van de samenwerking tussen De Hypotheker en AFAS Personal.

In je eigen online huishoudboekje kun je je bankrekeningen uploaden en worden alle inkomsten en uitgaven automatisch gecategoriseerd: boodschappen; kleding; energie etc. Zo heb je in één oogopslag helder wat je uitgeeft aan je hobby's of je energieverbruik.

Jazeker Rapport

Dit overzicht komt samen in het Jazeker Rapport. In dit Jazeker Rapport staan al je bankrekeningen en je inkomsten en uitgaven in de verschillende categorieën: een helder rapport van je persoonlijke financiële situatie. Het Jazeker Rapport kun je e-mailen of meenemen naar je gesprek met de hypotheekadviseur.

Wat zijn jouw mogelijkheden?

Je eigen online huisboekje en het Jazeker Rapport bieden je maximale zekerheid bij het maken van de financiële keuzes rondom je hypotheek. Want samen met de adviseur kun je bekijken op welke uitgaven je zou kunnen besparen, maar ook of er voldoende inkomsten zijn om de hypotheeklasten te bekostigen. Zo voorkom je onaangename verrassingen en weet je zeker dat er verantwoorde keuzes gemaakt worden.

En ook na het afsluiten van je hypotheek kun je gewoon gebruik blijven maken van je online huishoudboekje. Het zal je helpen meer grip op je geldzaken te krijgen.

Naar huishoudboekje

Deel dit artikel:
Linkedin