Financiele foto

Je hebt een koopwoning die nog steeds helemaal naar je zin is en je bent niet van plan te verhuizen. Maar gedurende de looptijd van je hypotheek kan er wel van alles veranderen. Misschien is er iets gewijzigd in je persoonlijke situatie en heb je bijvoorbeeld kinderen gekregen of heb je een nieuwe baan waarbij je meer verdient. Ook is er de laatste jaren veel gewijzigd binnen  de wet- en regelgeving. Het is daarom verstandig om regelmatig je hypotheek tegen het licht te houden. Dat begint met het krijgen van inzicht in je huidige persoonlijke en financiële situatie. De Hypotheker biedt hiervoor de Financiële Foto.

Financiële Foto

Met de Financiële Foto zetten we je huidige financiële situatie op een rijtje. Op basis daarvan kijken we welke risico’s je loopt wanneer je bijvoorbeeld arbeidsongeschikt of werkloos raakt. Kun je dan nog in je huidige woning blijven wonen? En wat zijn de financiële gevolgen wanneer je met pensioen gaat of bij overlijden?

Veranderingen

Met de Financiële Foto berekenen we de gevolgen van:

  • Arbeidsongeschiktheid
  • Overlijden
  • Pensioen
  • Werkloosheid

We vinden het belangrijk dat je je zeker voelt over je hypotheek. Met de Financiële Foto controleren we of je hypotheek en verzekeringen nog passen bij je huidige persoonlijke en/of financiële situatie en wensen voor de toekomst. Zodat je zeker weet dat je nog goed zit.