Maatregelen omtrent het coronavirus

De impact van het coronavirus op ons land is enorm. Uiteraard volgt De Hypotheker de maatregelen van de overheid en het RIVM op de voet en passen wij onze dienstverlening hier op aan. Voor jouw gezondheid en voor die van onze 900 medewerkers op onze 180 vestigingen.

Maatregelen i.v.m. lockdown 

Sinds 15 december 2020 is Nederland in lockdown. Dit betekent onder andere de sluiting van niet-essentiële winkels. De hypotheekadvieskantoren van De Hypotheker vallen onder ‘banken en andere punten voor financiële dienstverlening’ en wij zullen ons dan ook houden aan de regels die hiervoor gelden.

Dit houdt in dat, vanaf dinsdag 15 december 2020 tot een nader te betalen datum, adviesgesprekken zo veel mogelijk via beeldbellen of telefonisch zullen plaatsvinden. Alleen als het strikt noodzakelijk is, kan er een afspraak worden gemaakt op de vestiging. Neem hierover contact op met je adviseur. 

Onze vestigingen blijven bereikbaar

Je bepaalt in overleg met de vestiging hoe je van onze dienstverlening gebruik maakt. Dat kan telefonisch, maar ook een online adviesgesprek behoort tot de mogelijkheden. Het afgeven van documenten kan in overleg met je adviseur op de vestiging. In dit geval dienen bezoekers een mondkapje te dragen en 1,5 meter afstand te houden.

De dossierstukken die benodigd zijn in het hypotheekproces kunnen vaak ook digitaal worden aangeleverd. Onze vestigingen ondersteunen elkaar waar nodig, bijvoorbeeld met het inscannen van documenten of het overnemen van adviesgesprekken. Omdat we op de vestigingen van De Hypotheker nagenoeg volledig digitaal werken, hebben onze adviseurs altijd toegang tot je dossier.

Overige voorzorgsmaatregelen

Voor de afspraken die nog wel op onze vestigingen moeten plaatsvinden en het afgeven van documenten op de vestigingen, geldt dat wij altijd alle RIVM-richtlijnen naleven, zoals het anderhalve meter afstand houden en thuis blijven bij (milde) klachten.

Om het coronavirus tegen te gaan is er vanaf 1 december 2020 een wettelijke plicht tot het dragen van mondkapjes in publieke ruimten. Ook onze vestigingen vallen hieronder, waardoor we je willen vragen een mondkapje te dragen bij binnenkomst. Het mondkapje mag af wanneer je bij de hypotheekadviseur aan tafel zit. Alvast bedankt voor je medewerking en begrip.

De Hypotheker doet er alles aan de dienstverlening op het hoge kwaliteitsniveau te houden dat je van ons gewend bent. Heb je nog vragen, bel dan met de vestiging bij jou in de buurt of stel je vraag via de Facebook chat.