Maatregelen omtrent het coronavirus

Op deze pagina houden we je op de hoogte van de huidige coronamaatregelen en de impact daarvan op de dienstverlening van De Hypotheker.

Vanaf zondag 19 december tot en met 14 januari is een harde lockdown van kracht. De vestigingen van De Hypotheker vallen onder 'Locaties gericht op zakelijke of financiële dienstverlening' en mogen derhalve open blijven gedurende de lockdown. Op onze kantoren is er voldoende ruimte om 1,5 meter afstand te bewaren en medewerkers blijven bij klachten thuis. Wij vragen onze klanten ook om thuis te blijven bij klachten.


Mondkapjes

Bij een bezoek aan een vestiging van De Hypotheker is een coronatoegangsbewijs niet verplicht. Wel vragen we je een mondkapje te dragen bij binnenkomst van onze vestiging. Het mondkapje mag af wanneer je bij de hypotheekadviseur aan tafel zit. Alvast bedankt voor jouw medewerking en begrip.


Fysieke en digitale afspraken mogelijk 

Als klant mag je te allen tijde zelf bepalen hoe je gebruikt wilt maken van onze dienstverlening. Een fysieke afspraak op de vestiging of toch liever een digitaal of telefonisch adviesgesprek? Bij De Hypotheker is het allemaal mogelijk. Je bepaalt in overleg met je hypotheekadviseur hoe je het liefst van onze dienstverlening gebruik maakt. 

Vanwege de nieuwe maatregelen zijn onze vestigingen tot uiterlijk 20.00 geopend. Sommige vestigingen sluiten sowieso al eerder. De openingstijden van jouw vestiging vind je op de betreffende vestigingspagina


RIVM richtlijnen

Voor de afspraken die op onze vestigingen plaatsvinden en het afgeven van documenten op de vestigingen, geldt dat wij altijd alle RIVM-richtlijnen naleven.

Heb je nog vragen, bel dan met de vestiging bij jou in de buurt of stel je vraag via de Facebook chat.