De zekerheid van samen met een hypotheekadviseur je hypotheek afsluiten
Vind jij het prettig om meerdere keren langs te gaan bij een ervaren hypotheekadviseur en je uitgebreid te laten adviseren? Geen enkel probleem! De Hypotheker beschikt over ruim 400 adviseurs door het hele land. Er is altijd wel een vestiging bij je in de buurt, waar de adviseur je van het best passende onafhankelijke advies voorziet.
<span>Vind jij het prettig om meerdere keren langs te gaan bij een ervaren hypotheekadviseur en je uitgebreid te laten adviseren? Geen enkel probleem! De Hypotheker beschikt over ruim 400 adviseurs door het hele land. Er is altijd wel een vestiging bij je in de buurt, waar de adviseur je van het best passende onafhankelijke advies voorziet.</span>

Regel je hypotheek samen met een hypotheekadviseur

 • check Tijdens het hele proces de zekerheid van een onafhankelijke hypotheekadviseur
 • check Meerdere face-to-face-gesprekken
 • check Je bepaalt zelf in welke mate je gebruik maakt van onze online tools
 • check Op te schalen naar volledige ontzorging, voor bijvoorbeeld zzp'ers of verhuizen na een scheiding
Richtprijs: 2.495,-
Maak een afspraak arrow_forward
Liever zelf je hypotheek afsluiten? arrow_forward
 Liever zelf je hypotheek afsluiten?

Liever zelf je hypotheek afsluiten?

Koop jij je eerste woning? En vind je het prettig om zelf zo veel mogelijk voor te bereiden en aan te leveren, zodat je maar één keer langs een adviseur hoeft? Geen probleem!

Veelgestelde vragen over het afsluiten van een hypotheek met een adviseur

 • Waarom samen met een adviseur een hypotheek afsluiten?

  Wanneer je een iets complexere situatie hebt, bijvoorbeeld als je een volgende woning gaat kopen, een zzp'er of gescheiden bent, dan is het verstandig om samen met een adviseur je hypotheek te regelen. Ook als je behoefte hebt om meerdere gesprekken met een expert te voeren, is dit de juiste keuze voor jou.

 • Hoeveel contact heb ik met mijn adviseur?

  Je kunt meerdere keren langskomen op de vestiging: voor een intakegesprek, een adviesgesprek en om de hypotheek daadwerkelijk af te sluiten. Daarnaast mag je je adviseur altijd mailen of bellen.

 • Hoeveel moet ik betalen?

  Samen met een adviseur een hypotheek afsluiten begint bij een bedrag van € 2.495,-. Je geeft voordat het adviesgesprek plaatsvindt aan wat jouw wensen en uitgangspunten zijn. Ook lever je de gewenste documenten aan. Vervolgens neemt de adviseur het werk voor je uit handen. Voor extra services, zoals het afsluiten van verzekeringen of leningen, worden extra kosten berekend.

Wat onze klanten van ons vinden

8.9
2362 beoordelingen

95 % beveelt De Hypotheker aan

"Onze adviseur heeft echt goed met ons meegedacht. Wij hadden veel vertrouwen in hem."

"Onze adviseur heeft echt goed met ons meegedacht. Wij hadden veel vertrouwen in hem."

Frank & Kelly
"De Hypotheker zou ik bij iedereen aanraden, vanwege de snelle service en duidelijke communicatie."

"De Hypotheker zou ik bij iedereen aanraden, vanwege de snelle service en duidelijke communicatie."

Ilse

Hypotheek afsluiten samen met een hypotheek­adviseur?

Maak een afspraak arrow_forward

Bij De Hypotheker kun je terecht voor volkomen onafhankelijk hypotheekadvies. Wij hebben ruim 400 hypotheekadviseurs verspreid over het hele land die klaar staan om jou van advies te voorzien. Inmiddels hebben wij 1 miljoen klanten aan een nieuw thuis geholpen.

Vind een hypotheekadviseur bij jou in de buurt

Met ruim 175 vestiging zit er altijd wel een adviseur bij jou in de buurt. Bekijk op de kaart welke vestiging het meest dichtbijzijnde is. Of maak direct een afspraak met ons afspraakformulier.

Wat klanten van ons vinden

Onze klanten zijn tevreden. De Hypotheker wordt beloond met een 8.9/10 op basis van 2374 Klantenvertellen beoordelingen.

;