24-uurs Schadeservice

Als je een schadeverzekering afsluit bij De Hypotheker, kun je 24 uur per dag en zeven dagen per week gebruik maken van de Woongarant Schadeservice. Binnen 24 uur staat de reparateur bij je op de stoep, in noodgevallen zelfs binnen twee uur!   

        
  • 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar
  • Altijd een deskundig herstelbedrijf tot je beschikking
  • De schade wordt direct afgehandeld
  • Je hoeft geen geld voor te schieten
  •  

Klanten over de Schadeservice

"Hierbij willen wij jullie en de bedrijven die ons geholpen hebben na de schade heel erg bedanken voor de herstelwerkzaamheden, het vakmanschap en ook voor de vriendelijkheid. Wij zijn heel erg tevreden met hoe snel dit allemaal is opgepakt en opgelost." - Familie Mulder - de Klerk 

"Zeer professionele en correcte afhandeling. Wij zijn uitermate tevreden en zeer blij aangesloten te zijn bij Woongarant!" - Steve S.

"Ik heb mijn telefoon vorige week in ontvangst mogen nemen, ontzettend bedankt voor de juiste afwikkeling. Erg tevreden en hij is fantastisch hersteld als nieuw." - Jorg G. 

“Er is zo vlot op de situatie ingespeeld. Daarnaast ben ik zeer tevreden over de wijze hoe het Woongarant herstelnetwerk de schade heeft aangepakt. Nogmaals heel veel dank!" - Geta B.

"Onze complimenten voor het schadeherstelbedrijf, de mannen zijn erg beleefd en hebben goed werk geleverd. Dat bedrijf kan je met een gerust hart alles toevertrouwen.” - Irma G. 

Schadeservice: geen omkijken naar! 

klusbus

Heb je een woonverzekering afgesloten bij De Hypotheker en heb je schade in of aan je woning, dan hoef je geen aannemer te zoeken om de schade te herstellen. 

In spoedeisende gevallen (zoals hevige waterschade of brand) is de reparateur binnen twee uur ter plaatse om je schade op te nemen en waar mogelijk direct te herstellen. De financiële afwikkeling gebeurt rechtstreeks met de schadeservice. 

Terug naar Verzekeringen

Schade melden

Heb je schade? Je kunt op verschillende manieren contact opnemen:

  • Meld je schade eenvoudig en snel online
  • Neem telefonisch contact op met de Schadeservice op telefoonnummer 0900-5566775 (24 uur per dag bereikbaar).
  • Stuur een e-mail naar schade@woongarant.nl.

Voor andere vragen over je verzekeringen kun je het beste contact opnemen met je hypotheekadviseur

 

Terug naar Verzekeringen

Deel dit artikel:
Linkedin
Geef je mening