De Hypotheker steunt Stichting Jarige Job

In het kader van ons 35-jarig jubileum zijn wij in 2020 een donatie-actie gestart voor de Stichting Jarige Job. Dit heeft zowel gezorgd voor donaties vanuit onze vestigingen als vanuit het hoofdkantoor. In totaal doneren we 200 verjaardagsboxen aan kinderen die zelf door financiële omstandigheden hun verjaardag niet kunnen vieren.

Jarige job donaties

Wat doet Jarige Job?

In Nederland zijn er tienduizenden kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job zet zich in om deze kinderen toch een fijne verjaardag te kunnen bezorgen. Met zowel financiële- als productdonaties stelt Jarige Job verjaardagsboxen samen met daarin alles wat nodig is voor een verjaardag thuis en op school, zoals slingers, taart en traktaties. De verjaardagsboxen worden aangevraagd via de Voedselbanken en andere organisaties die zich inzetten voor arme kwetsbare kinderen.


Steeds meer aanvragen

Eén op de twaalf kinderen in Nederland groeit op in armoede. Inmiddels ontvangt Stichting Jarige Job 6.000 aanvragen per maand. De laatste maanden is er een stijging van 30%. De verwachting is dat dit de eerste effecten van de coronacrisis zijn en er steeds meer ouders een verjaardagsbox aanvragen voor hun kind omdat ze in de financiële problemen raken.

Meer informatie over Jarige Job vind je op stichtingjarigejob.nl.


Doneer jij ook?

Vind jij ook dat ieder kind in Nederland een verjaardag verdient? Steun Stichting Jarige Job! Eén verjaardagsbox heeft een waarde van 35 euro, maar je kunt natuurlijk ook een kleiner bedrag doneren. 

Scan de QR-code hieronder met een QR-scanner op je smartphone en doneer een bedrag naar keuze. Hartelijk dank namens Stichting Jarige Job!Terug naar sponsoring arrow_forward