De Hypotheker Diemen

De Hypotheker Diemen Eekholt is hét adres waar je terecht kan voor hypotheekadvies en voor andere financiële zaken. Onze hypotheekadviseurs kennen de regio goed en kunnen je voorzien van echt onafhankelijk en vooral deskundig hypotheekadvies. We brengen je huidige financiële situatie in kaart, leggen eventuele risico's bloot, maar zetten vooral je mogelijkheden op een rijtje. Zo kun je met een gerust hart de trotse eigenaar worden van je droomhuis in Diemen.

Bel mij voor een afspraak

Openingstijden

Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag -
hypotheekadviseur voor hypotheken bij de hypotheker diemen holland park

Bezoek & contact

Eekholt 42
1112 XH Diemen
Holland Park
(020) 462 40 30
E-mail deze vestiging

Wonen in Holland Park Diemen?

Sfeervolle grachten, prachtige gevels, gezellige straatjes, groene binnentuinen en mooie designappartementen vanaf € 135.000,-. Dit vind je aan de nieuwe grachtengordel van de spraakmakende woonwijk Holland Park op slechts 10 minuten van Amsterdam. Holland Park maakt betaalbaar wonen mogelijk, in schitterende appartementen tussen de 45 m2 en 100 m2.

Sjoerd Soeters

Deze unieke op zichzelf staande wijk is ontworpen door de bekende architect en stedenbouwkundige Sjoerd Soeters. Geïnspireerd op zijn eerder ontworpen Java Eiland en Sluseholmen, het grachtenstadje in Kopenhagen. Een plek met een eigen karakter, zoals de Jordaan of De Pijp: een bruisende wijk met water, mooie straatjes, goede voorzieningen, gezellige restaurantjes en uitstekende verbindingen. In 2015 start de bouw, een jaar later trekken de eerste bewoners er in.

Ben je geïnteresseerd en wil je snel weten wat je mogelijkheden zijn?

Maak een afspraak bij De Hypotheker Diemen. Binnen 48 uur heb je een gesprek bij een van onze adviseurs en weet je waar je aan toe bent. Het eerste gesprek is voor onze rekening. Kom gerust langs, de koffie staat klaar!

 

Hollandpark
Geef je mening