De Hypotheker Den Haag Leyweg

De Hypotheker Den Haag Leyweg is hét adres waar je terecht kan voor hypotheekadvies en voor andere financiële zaken. We brengen je huidige financiële situatie in kaart en zetten je mogelijkheden op een rijtje.

Bel mij voor een afspraak

Openingstijden

Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag Gesloten
hypotheekadviseur voor hypotheken bij de De Hypotheker Den Haag Leyweg

Bezoek & contact

Leyweg 539a
2545 GG Den Haag
(070) 308 24 90
E-mail deze vestiging

De Hypotheker werkt samen met Buddy Netwerk

Buddy Netwerk is een vrijwilligersorganisatie met ruim 27 jaar ervaring binnen de informele (is niet betaalde) zorg. De organisatie die meermalen onderscheiden is richt zich op het bieden van sociaal-emotionele ondersteuning van cliënten die chronisch, levensbedreigend ziek en/of eenzaam zijn. Met de inzet van professioneel opgeleide vrijwilligers (buddy’s) worden cliënten (maatjes) gesteund bij de aanvaarding en/of verwerking van hun ziekte.

De Hypotheker wil op een positieve manier en met oog voor de samenleving ondernemen. Stichting Buddy Netwerk past hier goed bij. Het project ‘Buddy’s voor Bikkels’ is geselecteerd als sponsorproject waarin het ‘thuis’ van chronisch zieke kinderen centraal staat.

Samenwerking met Buddy Netwerk

Een met reclame bestickerde tramlijn1 - Delft-Scheveningen vv - is het symbool van de start van een samenwerking tussen Stichting Buddy Netwerk en De Hypotheker.

Even voorstellen: het team van De Hypotheker in Den Haag Leyweg

Officeteam1183

Uit elkaar? De Mediator biedt begeleiding

Jullie besluiten uit elkaar te gaan.  Dit heeft ook gevolgen voor de hypotheek. Blijf jij in het huis wonen en gaat je ex-partner ergens anders wonen? Wat komt hier dan bij kijken? Deze vestiging van De Hypotheker biedt je scheidingsbemiddeling via de Mediator. Lees meer op www.samen-uit-elkaar.nl.

De Mediator

  • Je krijgt persoonlijk advies over al je financiële zaken bij de scheiding
  • Wij ontzorgen je gedurende de scheiding
  • Wij werken uitsluitend met professionele scheidingsadviseurs
  • Alle zaken rondom je scheiding worden geregeld

 

De Mediator
Geef je mening