De Hypotheker Leiden Schuttersveld

De Hypotheker Leiden Schuttersveld is hét adres waar je terecht kan voor hypotheekadvies en voor andere financiële zaken. We brengen je huidige financiële situatie in kaart en zetten je mogelijkheden op een rijtje.

Hypotheekadvies in Leiden, Katwijk, Wassenaar, Voorschoten, Roelofarendsveen, Oegstgeest en omstreken

Omdat De Hypotheker een volkomen onafhankelijke aanbieder is, hebben wij de mogelijkheid om meer dan 40 aanbieders met elkaar te vergelijken. Wij bestaan al meer dan 30 jaar en hebben in die periode ruim 1 miljoen klanten geholpen. Door onze uitgebreide kennis van de lokale markt in Leiden, Katwijk, Wassenaar, Voorschoten, Roelofarendsveen en Oegstgeest te combineren met jarenlange ervaring weet je zeker dat je bij ons aan het juiste adres bent voor jouw hypotheek. Onze hypotheekadviseurs staan dagelijks voor je klaar dus kom gerust langs voor een vrijblijvend intakegesprek!

Liever een afspraak inplannen via Skype, Facetime of Microsoft Teams? Ook dit behoort tot de mogelijkheden!
Bel mij voor een afspraak arrow_forward

Openingstijden

Maandag 09:00 - 21:30
Dinsdag 09:00 - 21:30
Woensdag 09:00 - 21:30
Donderdag 09:00 - 21:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag 09:00 - 15:00
Zondag Gesloten

Afspraken buiten kantoortijden op doordeweekse avonden zijn mogelijk in overleg met de adviseur.

De Hypotheker Leiden Schuttersveld

De Hypotheker Leiden Schuttersveld

Schuttersveld 4
2316 ZA Leiden

Klantbeoordelingen

Advieskeuze.nl

Score Advieskeuze.nl

Advieskeuze.nl verzamelt klantreviews van financiële dienstverleners.

Bekijk de reviews

Klantenvertellen.nl

8.7
star star star star star 17 beoordelingen

Wat onze klanten van ons vinden.

Persoonlijk advies

Bij De Hypotheker Leiden Schuttersveld gaan we voor de beste service en persoonlijk hypotheekadvies. Op www.advieskeuze.nl zeggen onze klanten over ons:

"We hebben 2 fijne gesprekken gehad met onze hypotheekadviseur. Hij heeft verschillende scenario's voor ons uitgewerkt en voor ons uitgezocht wat de best passende hypotheekverstrekker zou zijn. In zijn advies nam hij ook mee of en welke verzekeringen we het beste konden afsluiten (denk aan overlijdensrisicoverzekering en arbeidsongeschiktheidsverzekering). Alles overzichtelijk uitgewerkt in een adviesrapport."

"Ik had geen standaardvraag, maar werd ontzettend goed geholpen. De adviseur nam ruim de tijd, had echt interesse in mijn situatie en heeft mij een goed advies gegeven"

Op Klantenvertellen.nl schreven onze klanten het volgende:

"Adviseur was vriendelijk en meedenkend. Vlekkeloos verlopen. Bedankt!"


"We zijn op een vriendelijke, duidelijke, correcte manier geïnformeerd."

Jazekerweten!

Bij het afsluiten van een hypotheek komt veel kijken. Of het nu voor je eerste huis, een volgende woning of het oversluiten van je huidige hypotheek is. Daarom hebben wij nu Jazekerweten! Een serie korte video's, waarin we allerlei zaken rondom je hypotheek inzichtelijk maken. Denk bijvoorbeeld aan thema's als besparen op je maandlasten door je hypotheek over te sluiten, verduurzaming van je woning of de aflossingsvrije hypotheek. In een minuutje vertellen we de belangrijkste ins en outs over deze onderwerpen, zodat je helemaal up-to-date bent.

Meer informatie?

Jazekerweten! arrow_forward


Wonen in nieuwbouwproject De Ananas in Leiden? Jazeker!

Modern en duurzaam wonen in Leiden Centrum? Dan is nieuwbouwproject De Ananas iets voor jou! Dit project bevindt zich in de directe omgeving van Leiden Centrum, Polderpark Cronesteyn, het strand van Katwijk en het Groene Hart. Een perfecte uitvalsbasis om heerlijk te ontspannen na een lange dag. Liever de stad opzoeken? Voor je het weet ben je in hartje Amsterdam of Den Haag. 

Nieuwbouwproject De Ananas is van alle gemakken voorzien. Zo komt er een zogenaamde 'Bubbelbar' waar je niet alleen terecht kunt voor een hapje en een drankje, maar ook je was kunt doen. Dit zorgt ervoor dat je deze apparaten niet meer nodig hebt! Daarnaast biedt deze locatie ook extra services in de vorm van het aannemen van je pakketjes. 

De Ananas bestaat uit Appartementen, Maisonnettes, Ateliers en Rooftop Specials. De verkoop van de eerste woningen is inmiddels gestart. Wil jij weten of je een woning in De Ananas kunt betalen? Kom dan langs bij De Hypotheker in Leiden. Wij vertellen je graag meer over alles wat er komt kijken bij de aankoop van een nieuwbouwwoning. Wil je liever een telefonische afspraak of met ons beeldbellen? Ook dit behoort tot de mogelijkheden!

Afspraak maken arrow_forward

Geld besparen op je hypotheek? Misschien is oversluiten voor jou voordelig!

Je hebt misschien een eigen huis met een hypotheek. Deze heb je dan afgesloten voor een bepaalde tijd en tegen bepaalde voorwaarden. Tijdens de looptijd van je hypotheek kunnen er allerlei zaken veranderen. De hypotheekrente wijzigt, je woning wordt meer of juist minder waard of je woonwensen veranderen. 

Nu de hypotheekrente erg laag is, kan het een goed moment zijn om je hypotheek over te sluiten. Op die manier kun je wellicht een hoop geld besparen! Vanzelfsprekend kun je dan ook die lang gewenste verbouwing, nieuwe keuken of energiebesparende plannen direct meenemen in de nieuwe hypotheek.

Waar moet je rekening mee houden bij het oversluiten van je hypotheek?
Als je wilt oversluiten, moet de waarde van je woning hoger liggen dan je hypotheekwaarde. Als je huis 'onder water' staat, is de kans klein dat een geldverstrekker toestemming geeft om over te sluiten. Daarnaast zijn je hypotheekvorm, of je wel of geen NHG hebt en het aantal leningdelen bepalende factoren of oversluiten voor jou gunstig is. Als je echter al kapitaal in je hypotheek hebt opgebouwd, zijn er soms toch mogelijkheden om je hypotheek over te sluiten -ook al is de waarde van je woning nog niet voldoende.

De Hypotheker helpt je op weg!
Zit je erover na te denken om je hypotheek over te sluiten? Wij helpen je graag verder en nodigen je uit voor een adviesgesprek waarin we alle mogelijkheden met je doornemen. In dit gesprek geven we inzicht in de voor- en nadelen van oversluiten en maken we een overzicht van je nieuwe hypotheeklasten. Wil je meer weten? Maak een afspraak en kom langs. De koffie staat klaar!

Afspraak maken arrow_forward


Onafhankelijk hypotheekadvies

Het hypotheekadvies van De Hypotheker is volledig onafhankelijk: het belang van onze klanten staat altijd voorop. Op basis van jouw wensen en mogelijkheden vergelijken wij de hypotheken van meer dan 40 banken en geldverstrekkers. Ook jouw eigen bank. Zo heb je bij ons de meest uitgebreide keuze in hypotheekverstrekkers. Na een uitgebreide vergelijking selecteren we de hypotheek met de gunstigste voorwaarden en desgewenst de laagste maandlasten. Zo ben je er zeker van dat je de beste deal krijgt voor jouw persoonlijke situatie.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Het eerste gesprek is altijd kosteloos
 • Écht onafhankelijk advies: wij vergelijken meer dan 40 aanbieders 
 • De zekerheid van de beste hypotheek voor jouw persoonlijke situatie
 • Complete afwikkeling: van offerte tot het afsluiten van de hypotheek
Afspraak maken arrow_forward

Het All In Woonpakket, een uitgebreid pakket woonverzekeringen

Als je een huis koopt, dan wil je natuurlijk dat alles goed verzekerd is. De Hypotheker kan verschillende verzekeringen voor je verzorgen, zoals een opstal-, inboedel- aansprakelijkheids- of rechtsbijstandverzekering.

Wil je een verzekering met een prima dekking en een goed betaalbare premie? Kies dan voor het All In Woonpakket. Enkele voordelen op een rij:

 • Geen eigen risico, zelfs niet bij stormschade;
 • Garantie tegen onderverzekering;
 • Meest uitgebreide dekking;
 • 24-uurs schadeservice.

Compleet verzekeringspakket

Het All In Woonpakket bestaat uit alle verzekeringen die je als huiseigenaar nodig hebt tegen uiterst concurrerende tarieven. Het pakket bevat standaard dekkingen voor opstal (inclusief glas), inboedel en aansprakelijkheid (gezinsdekkend). Uiteraard zijn de verschillende verzekeringen ook los af te sluiten.

Uitbreidingen mogelijk

Je kunt het All In Woonpakket uitbreiden. Denk aan een rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering of een auto- en motorverzekering. Informeer naar de mogelijkheden op de vestiging.

Afspraak maken arrow_forward

Uit elkaar? De Mediator biedt begeleiding

Jullie besluiten uit elkaar te gaan. Dit heeft ook gevolgen voor de hypotheek. Blijf jij in het huis wonen en gaat je ex-partner ergens anders wonen? Wat komt hier dan bij kijken? De Hypotheker biedt je scheidingsbemiddeling via de Mediator. 

De Mediator

 • Je krijgt persoonlijk advies over al je financiële zaken bij de scheiding;
 • Wij ontzorgen je gedurende de scheiding;
 • Wij werken uitsluitend met professionele scheidingsadviseurs;
 • Alle zaken rondom je scheiding worden geregeld.
Afspraak maken arrow_forward

Vastgoed

Overweeg je om een woning te kopen om te verhuren? De Hypotheker Leiden kan je helpen bij de financiering van een tweede woning. Meer informatie over het verhuren van een woning is te vinden via de makelaar waar wij mee samenwerken: Woon4You.

Ook als je in het bezit bent van meerdere beleggingspanden kunnen wij je verder helpen. Denk bijvoorbeeld aan advies over de financiering van een nieuw object of de herfinanciering van je bestaande portefeuille. Voor de waardering van je (toekomstige) bezit werken wij o.a. samen met Goedhart Makelaars & Taxateurs.

Meer weten? Stap dan eens binnen of maak hieronder een afspraak. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Afspraak maken arrow_forward

Sponsoring

Wij geven graag iets terug aan onze samenleving. Goed functionerende lokale sportverenigingen en cultuurinstellingen zijn belangrijk voor de lokale samenleving. Daarom sponsoren we de lokale tennisvereniging en muziekvereniging De Heerlijkheid.

Onze tarieven

Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je ons betaalt voor onze dienstverlening. Het eerste intakegesprek op de vestiging is vrijblijvend en voor onze rekening. Besluit je vervolgens je hypotheek te regelen via De Hypotheker, dan gelden de volgende richtprijzen:

Zelfzeker

1495
Richtprijs
Door de benodigde stukken digitaal aan te leveren bouw je zelf online aan je dossier. Eén van onze adviseurs checkt samen met jou of je de beste keuze hebt gemaakt. Je ontvangt een volwaardig en persoonlijk advies.

Jazeker

2495
Richtprijs
Je komt langs op onze vestiging, waarbij je bij onze adviseur aangeeft wat de wensen en uitgangspunten voor je hypotheek zijn. Samen met de adviseur ga je aan de slag.

Pluszeker

3495
Richtprijs
Je komt regelmatig langs op onze vestiging en wordt volledig ontzorgd door onze adviseur. De adviseur gaat op basis van jouw situatie en behoeften aan de slag met je hypotheek.