De Hypotheker Noordwijk

Het ontzorgen van potentiële huizenkopers is onze hoofdtaak. Wij hebben met name veel starters in de afgelopen jaren mogen helpen met het tot stand komen van een solide financiering, met of zonder Starterslening. Inmiddels staat De Hypotheker Noordwijk bekend als een financiële dienstverlener waarbij de dienstverlening in goede handen is.

Bel mij voor een afspraak

Openingstijden

Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag Gesloten
Op zaterdag kun je bij ons terecht op afspraak.
hypotheekadviseur voor hypotheken bij de hypotheker noordwijk

Bezoek & contact

Parallel Boulevard 214 C
2202 HT Noordwijk
Gratis parkeren op het parkeerterrein van Hotel van Oranje (uitrijkaart in vestiging te verkrijgen).

Klantbeoordelingen

Advieskeuze.nl

Score Advieskeuze.nl

Advieskeuze.nl is onafhankelijk en een autonoom onderdeel van De Consumentenbond.

Bekijk de reviews

Klantenvertellen.nl

9,5

Wat onze klanten van ons vinden.

Beoordeel zelf

Nieuwbouw in Noordwijk

Nieuwbouw offem zuid

Ben je op zoek naar een nieuwbouwwoning in Noordwijk? Offem Zuid in Noordwijk Binnen is een nieuwbouwwijk met ongeveer 750 woningen, die passen binnen de karakteristieke architectuur van de buurt. Er is veel groen en kinderen kunnen er heerlijk spelen.

Inmiddels is de prijsindicatie van de eerst 113 woningen bekend en zijn er gevelbeelden en conceptplattegronden gemaakt. De verkoop start in december. De inschrijving voor deze woningen vindt online plaats. Hiervoor heb je een Mijn Eigen Huis account nodig. Ook al start de verkoop pas op een later moment, je kunt het account nu al aanmaken!   

Ben je geïnteresseerd in wonen in Offem Zuid? Kom eens langs bij De Hypotheker Noordwijk. Wij kunnen de projectaanbieding objectief beoordelen en vergelijken met eventuele alternatieven. In het kader van ons tienjarig bestaan bieden wij voor de kopers van een woning in Offem Zuid een aantrekkelijke korting op het adviestarief.

 

Het team van De Hypotheker in Noordwijk

Paul Rietveld, franchisenemer: "Op 1 oktober 2007 opende ik mijn kantoor en heb tot nu toe met veel inzet en enthousiasme een mooie klantenkring kunnen opbouwen. Uiteraard doe ik dit niet alleen. Irma en Veronica zorgen voor de commerciële ondersteuning".

Het team van De Hypotheker Noordwijk

De Hypotheker Noordwijk heeft meest tevreden klanten

Van alle De Hypotheker-vestigingen in West-Nederland scoort De Hypotheker Noordwijk voor de 4e keer op rij als hoogste op klanttevredenheid. Hiervoor ontving het team wederom De Hypotheker CUP, een interne prijs voor de klantvriendelijkste vestiging in een regio.

“We zijn beretrots,” reageert franchisenemer Paul Rietveld. “Want tevreden klanten staan bij ons écht op de allereerste plek. Daar zetten wij ons al jaren keihard voor in. Dag in, dag uit. En dat dit zich nu uitbetaalt, vinden we natuurlijk fantastisch.” 

De Hypotheker Cup 2015

Hypotheek aanvragen zonder werkgeversverklaring?

Onze vestiging is ambassadeur van de pilot Handig!, waarmee we het aanvraagproces voor hypotheken kunnen vereenvoudigen. Door gebruik te maken van een digitaal document met jouw loon- en werkgeververleden kunnen we bij een aantal geldverstrekkers een hypotheek aanvragen zonder werkgeversverklaring.

Voordelen

 • Handig! logoJe bent niet meer afhankelijk van je werkgever voor het aanleveren van loongegevens
 • Je hebt snel zekerheid over op welk inkomen je hypotheek berekend kan worden
 • Je hypotheekaanvraag heeft een kortere doorlooptijd

Kom bij ons langs

Vraag naar de voorwaarden bij ons in de vestiging.

Afspraak maken

Uit elkaar? De Mediator biedt begeleiding

Jullie besluiten uit elkaar te gaan. Dit heeft ook gevolgen voor de hypotheek. Blijf jij in het huis wonen en gaat je ex-partner ergens anders wonen? Wat komt hier dan bij kijken? De Hypotheker biedt je scheidingsbemiddeling via de Mediator. Lees meer op www.samen-uit-elkaar.nl.

De Mediator

 • Je krijgt persoonlijk advies over al je financiële zaken bij de scheiding
 • Wij ontzorgen je gedurende de scheiding
 • Wij werken uitsluitend met professionele scheidingsadviseurs
 • Alle zaken rondom je scheiding worden geregeld

 

scheiden

Advies van een Erkend Financieel Adviseur

Bij De Hypotheker Noordwijk kan je terecht bij een Erkend Financieel Adviseur. Je krijgt net datgene meer wat je van een goede adviseur mag verwachten. De adviseur kijkt net iets verder dan een gemiddelde hypotheekadviseur.

 • Naast hypotheekadvies, krijg je ook informatie over de financiële gevolgen van zaken zoals samenwonen, trouwen, echtscheiding, werk, ontslag en pensioen.
 • Je inkomensrisico’s worden in kaart gebracht.
 • Welke risico’s je loopt of wilt lopen komen aan bod.
 • Je krijgt een totaal hypotheekadvies in de volle breedte.
De Hypotheker Noordwijk Is Erkend Financieel Adviseur

Aankoopbegeleiding De Hypotheker Noordwijk

Bij De Hypotheker Noordwijk kun je de aankoop van je toekomstige woning en de eventuele verkoop van de huidige woning laten begeleiden door een erkende en onafhankelijke lokale makelaar tegen een sterk gereduceerd tarief. Wij werken hiervoor samen met De Bruin Makelaardij

Wat houdt de aankoopbegeleiding in?
Nadat je zelf voor het eerst de woning hebt bezocht, gaat de makelaar voor een tweede bezichtiging met je mee. De makelaar doet de onderhandelingen en zorgt voor het koopcontract. Pas bij definitieve aankoop van de woning wordt het tarief in rekening gebracht.

Meer weten? Neem contact op met De Hypotheker in Noordwijk.

De Bruin Makelaardijk Noordwijk werkt samen met De Hypotheker

Onze diensten

We laten je graag precies weten wat je van ons kunt verwachten. In een dienstverleningsdocument kun je lezen wat wij voor je kunnen doen. En hoeveel dat kost. Zo kun je ons goed vergelijken met anderen. 

Naar het dienstverleningsdocument

 

Geef je mening