Mijn Hypotheker

Bij De Hypotheker begrijpen we dat je behoefte hebt aan inzicht in je financiële situatie. Niet alleen tijdens, maar ook voor en na het afsluiten van je hypotheek. Met  je eigen account, Mijn Hypotheker, heb je toegang tot verschillende services en voordelen. En heb je inzicht in en overzicht van je financiële situatie.  

Maak nú je Mijn Hypotheker account aan.

 

 

Lees onderstaand de voordelen van je eigen account van Mijn Hypotheker.

 

Mijn Hypotheker is jouw eigen online omgeving waar je altijd terecht kunt en waar je alles met betrekking tot jouw persoonlijke financiële situatie kunt vinden: in één oogopslag alles op een rijtje en dus overzicht. Zoals een overzicht van al je verzekeringen, je polissen en de rentevaste periode van je hypotheek. Maak zelf een account aan en profiteer van de voordelen.

Via je account kun je ieder moment inloggen en bekijken wat de status van je lopende aanvraag bij ons is. Zijn alle stukken in orde? Wat heeft de adviseur al voor mij gedaan? Wat wordt er nog van mij verwacht?

Bij het aanvragen van een hypotheek komt aardig wat papierwerk kijken. Je kunt precies zien welke documenten al zijn aangeleverd en welke nog ontbreken. Je kunt documenten uploaden naar je hypotheekadviseur. Ook kun je de documenten die je hebt gekregen van de adviseur, downloaden om nog eens rustig na te lezen.

Via een vragenlijst over je woon-, werk- en gezinssituatie kun je eenvoudig nagaan of je huidige hypotheek nog wel de meest optimale is. Blijkt dat het nog beter kan? Dan kun je meteen een afspraak inplannen. 

Via je Mijn Hypotheker account, heb je ook direct toegang tot je eigen online huishoudboekje. Een resultaat van de samenwerking tussen De Hypotheker en AFAS Personal.

In je eigen online huishoudboekje kun je je bankrekeningen uploaden en worden alle inkomsten en uitgaven automatisch gecategoriseerd: boodschappen; kleding; energie etc. Zo heb je in één oogopslag helder wat je uitgeeft aan je hobby's of je energieverbruik.

En ook na het afsluiten van je hypotheek kun je gewoon gebruik blijven maken van je online huishoudboekje. Het zal je helpen meer grip op je geldzaken te krijgen.

In je eigen online huishoudboekje, kun je gemakkelijk met één druk op de knop een Financieel Rapport samenstellen en aan de hypotheekadviseur mailen. Dit rapport voldoet inhoudelijk aan de normen van het Nibud (‘Persoonlijk Budgetadvies’ van Nibud). Het invullen van het Financieel Rapport wordt vaak verplicht gesteld door geldverstrekkers bij het aanvragen van een hypotheek. 

Jouw persoonlijke financiële situatie op een rijtje?

Maak een Mijn Hypotheker account aan.

Deel dit artikel:
Linkedin