Adviseur Adviesdesk

De Hypothekers Associatie BV

De Hypothekers Associatie BV

Fascinatio Boulevard 1302
2909 VA Capelle aan den IJssel

De Hypothekers Associatie (DHA) is gevestigd in Capelle aan den IJssel en is de overkoepelende organisatie waarbij circa 180 franchisevestigingen van De Hypotheker zijn aangesloten. De Hypotheker is al ruim 35 jaar de onbetwiste marktleider op het gebied van onafhankelijk, deskundig en persoonlijk hypotheekadvies. Bij DHA zijn zo’n 75 enthousiaste medewerkers werkzaam, die er samen voor zorgen dat De Hypotheker-formule zo goed mogelijk uitgedragen kan worden. 

Ons doel? Dat onze klanten onbezorgd in hun eigen woning kunnen leven. Nu én in de toekomst.

Voor de afdeling Franchise Ondersteuning van De Hypothekers Associatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven:

Adviseur Adviesdesk


De Hypothekers Associatie BV
De Hypothekers Associatie BV

Wat doet de Adviesdesk?

De Adviesdesk is verantwoordelijk voor het optimaal ondersteunen van haar interne klanten, bestaande uit: franchisenemers, hypotheekadviseurs, assistenten en medewerkers van DHA. De Adviesdesk beantwoordt eerstelijns operationele vragen over hypotheekadvies, fiscaliteit, producten, systeemgebruik en administratie. De Adviesdesk denkt mee met vraagstukken gericht op het leveren van hoogwaardige dienstverlening aan de eindklanten. (Veel)gestelde vragen worden gesignaleerd en de Adviesdesk denkt - in het kader van het eigen werkproces - mee over hoe (veel)gestelde vragen op een efficiëntere wijze beantwoord kunnen worden. Daarnaast zet de Adviesdesk tweedelijns vragen intern bij DHA of bij externe leveranciers uit en borgt een tijdige reactie naar de interne klant.

Als Adviseur Adviesdesk ben je een vraagbaak op het gebied van Hypotheken. Het hypotheekproces kent geen geheimen voor je. Verder heb je affiniteit met automatisering en ben je communicatief vaardig. Je helpt de interne klant met raad en daad door de systemen en je zorgt voor antwoorden (telefonisch en per e-mail) op alle eerstelijns operationele vragen.

Over het team

Team Adviesdesk bestaat uit een Expert Lead (je toekomstige leidinggevende) en 5 adviseurs. De Adviesdesk is onderdeel van team Franchise Ondersteuning die samen met het team Franchise Beheer de afdeling Franchise vormen. 

Wie ben jij?

Een leergierige en hands-on professional met HBO werk- en denkniveau. Je voelt je thuis in een dynamische werkomgeving en je staat te popelen om bij te dragen aan onze ambitieuze doelen.

Wat neem je mee?

  • Het diploma WFT Adviseur Hypothecair Krediet;
  • Uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden;
  • Je bent klantgericht en je kunt goed werken in teamverband;
  • Je vindt makkelijk je weg in systemen en processen;
  • Je bent creatief, toont initiatief en hebt verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je werkt zelfstandig, gestructureerd, nauwkeurig en stelt prioriteiten;
  • Een gezonde vorm van eigenwijsheid en nieuwsgierigheid om steeds beter te worden;
  • Ervaring als hypotheekadviseur of vergelijkbare functie is een pre.

 

Wat bieden we jou?

Wij bieden je een uitdagende en zeer afwisselende functie voor 32 - 40 uur per week in een organisatie met een hoog ambitieniveau die volop in beweging is. Uiteraard hoort hier een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden bij. Daarnaast bieden wij ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en je kunt rekenen op een prettige werksfeer in een informele (hybride: on- en offline) omgeving met collega’s die betrokken en gedreven zijn.  

Enthousiast geworden?

Is deze functie je op het lijf geschreven? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren. Stuur je sollicitatie naar hr@hypotheker.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Rob van der Laan (Expert Lead) op 06 – 15 88 22 99.

Een screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Sollicitatiegegevens worden binnen 4 weken na afwijzing vernietigd.

 

Contactgegevens
Sollicitatie
info (word of pdf)
info (word of pdf)

Dankjewel voor het versturen van je sollicitatie

We nemen binnen drie werkdagen contact met je op. Heb je binnen deze periode nog geen reactie van ons ontvangen? Stuur dan gerust een e-mail naar recruitment@hypotheker.nl

Door een storing is het niet gelukt om je sollicitatie te verwerken.

Probeer het opnieuw, of e-mail je CV en motivatie naar

recruitment@hypotheker.nl o.v.v functie en locatie.

Excuses voor het ongemak.

  • Probeer het opnieuw, of neem direct contact met ons op.
De Hypothekers Associatie BV

De Hypothekers Associatie BV

Fascinatio Boulevard 1302
2909 VA Capelle aan den IJssel

Overige vacatures