Adviseur Adviesdesk

Rotterdam

De Hypothekers Associatie BV

Fascinatio Boulevard 1302
2909VA Capelle aan den IJssel

De Hypothekers Associatie (DHA) is de overkoepelende organisatie van ‘De Hypotheker’ waarbij alle vestigingen van De Hypotheker zijn aangesloten. De Hypotheker is marktleider op het gebied van onafhankelijk hypotheekadvies in Nederland. Onze ambitie is om de beste en grootste onafhankelijk ‘hypotheek’ adviseur van Nederland te blijven. Vanuit onze centrale

organisatie in Capelle aan den IJssel vindt de aansturing en ondersteuning plaats van De Hypotheker formule. Onze kernwaarden zijn: lef, verantwoordelijkheid, daadkracht en vertrouwen. Voor de afdeling Franchise Ondersteuning van De Hypothekers Associatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven: Adviseur Adviesdesk

De Hypothekers Associatie BV
De Hypothekers Associatie BV

Wat doet de Adviesdesk?

De Adviesdesk is verantwoordelijk voor het optimaal ondersteunen van haar interne klanten, bestaande uit: franchisenemers, hypotheekadviseurs, assistenten en medewerkers van DHA. De Adviesdesk beantwoordt eerstelijns operationele vragen over hypotheekadvies, fiscaliteit, producten, systeemgebruik en administratie. De Adviesdesk denkt mee met vraagstukken gericht op het leveren van hoogwaardige dienstverlening, via de Hypotheker-vestiging aan de eindklanten. Veel gestelde vragen worden gesignaleerd en de Adviesdesk denkt mee - in het kader van het eigen werkproces - over hoe (veel)gestelde vragen op een efficiëntere wijze beantwoord kunnen worden. Daarnaast zet de Adviesdesk 2e lijns vragen intern bij DHA of bij externe leveranciers uit en borgt een tijdige reactie naar de interne klant.

Als Adviseur Adviesdesk ben je een vraagbaak op het gebied van Hypotheken. Het hypotheekproces kent geen geheimen voor je. Verder heb je affiniteit met automatisering en ben je communicatief vaardig. Je helpt de interne klant met raad en daad door de systemen en je zorgt voor antwoorden (telefonisch en per e-mail) op alle eerstelijns operationele vragen.

Over het team

Team Adviesdesk bestaat uit een Expert Lead (je toekomstige leidinggevende) en 4 adviseurs. De Adviesdesk is onderdeel van team Franchise Ondersteuning die samen met het team Franchise Beheer de afdeling Franchise vormen. 

Wie ben jij?

Een leergierige en hands- on professional met HBO werk- en denkniveau. Je voelt je thuis in een dynamische werkomgeving en je staat te popelen om bij te dragen aan onze ambitieuze doelen.

Wat neem je mee?

  • WFT Basis en Hypothecair;
  • Uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatie skills;
  • Je bent klantgericht en je kunt goed werken in teamverband;
  • Je vindt makkelijk je weg in systemen en processen;
  • Je bent creatief, toont initiatief en hebt verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je werkt zelfstandig, gestructureerd, nauwkeurig en stelt prioriteiten;
  • Een gezonde vorm van eigenwijsheid en nieuwsgierigheid om steeds beter te worden;
  • Ervaring als hypotheekadviseur of vergelijkbare functie is een pre.

Wat bieden we jou?

Wij bieden je een uitdagende functie voor 32 - 40 uur per week in een organisatie met een hoog ambitieniveau die volop in beweging is. Uiteraard hoort hier een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden bij. Daarnaast bieden wij ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en je kunt rekenen op een prettige werksfeer in een informele omgeving. Je werkt samen met enthousiaste, betrokken en gedreven collega’s, die je ook kunt uitdagen voor een potje tafeltennis en/of kunt ontmoeten tijdens de wekelijkse vrijdagmiddagborrel. De Hypothekers Associatie is gevestigd in een mooi kantoorpand in Capelle aan den IJssel, vlakbij Kralingse Zoom in Rotterdam, ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voor nadere informatie over deze functie kun je contact opnemen met Rob van der Laan (Expert Lead) op 010 - 242 89 64.

Een screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Sollicitatiegegevens worden binnen 4 weken na afwijzing vernietigd.

Contactgegevens
Sollicitatie

Dank je wel voor het sturen van je sollicitatie.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Door een storing is het niet gelukt om je sollicitatie te verwerken.

Probeer het opnieuw, of e-mail je CV en motivatie naar

recruitment@hypotheker.nl o.v.v functie en locatie.

Excuses voor het ongemak.

  • Probeer het opnieuw, of neem direct contact met ons op.
De Hypothekers Associatie BV

De Hypothekers Associatie BV

Fascinatio Boulevard 1302
2909VA Capelle aan den IJssel

Meer vacatures