Assistent Recruitment & Opleidingen

Rotterdam

De Hypothekers Associatie BV

Fascinatio Boulevard 1302
2909VA Capelle aan den IJssel

De Hypothekers Associatie (DHA) is de overkoepelende organisatie waarbij ruim 170 franchisevestigingen van De Hypotheker zijn aangesloten en is gevestigd in Capelle aan den IJssel. Bij DHA zijn zo’n 75 enthousiaste mensen werkzaam, die er samen voor zorgen dat De Hypotheker-formule zo goed mogelijk uitgedragen kan worden. De Hypotheker is al 35 jaar de onbetwiste marktleider op het gebied van onafhankelijk, deskundig en persoonlijk hypotheekadvies.

Ons doel? Dat onze klanten onbezorgd in hun eigen woning kunnen leven. Nu én in de toekomst. Voel jij je thuis in een dynamische werkomgeving en sta jij te springen om aan de slag te gaan met onze employer branding en opleidingsplan? Voor onze afdeling Franchise Ondersteuning zoeken wij een: Assistent Recruitment & Opleidingen

De Hypothekers Associatie BV
De Hypothekers Associatie BV

Wat ga je doen

In deze functie werk je samen met de Coördinator Recruitment & Opleidingen en faciliteer je, als eerste aanspreekpunt, de vestigingen in het land op het gebied van recruitment en opleidingen. Je ondersteunt de franchisenemers en bent verantwoordelijk voor het maken van rapportages, updaten van de werken bij site, het beheer van intranet, de organisatie van de opleidingen en je gaat aan de slag met het uitvoeren en professionaliseren van de administratieve processen.

Om onze employer branding en opleidingsplan te verbeteren denk je mee over de inzet van social media, nieuwe wervingssite, automatiseringsslagen rondom online sollicitaties en hoe opleiden er in de toekomst uit moet zien.

Wie ben jij?

Een leergierige, zelfstandige, communicatieve, hands-on professional die enthousiast wordt om onze employer branding en opleidingsplan verder te ontwikkelen en uit te bouwen.

Wat neem je mee?

  • Minimaal 3-5 jaar werkervaring in het vakgebied recruitment;
  • MBO+/HBO werk- en denk niveau;
  • Voortdurend verbeteren zit in jouw DNA;
  • Je kunt gestructureerd werken en prioriteiten stellen;
  • Sterk in overtuigen, plannen, organiseren en uitvoeren;
  • Doorzettingsvermogen, je denkt in oplossingen en bent servicegericht;
  • Ervaring op het gebied van opleidingen is een pre. 

Over het team

Het team opleidingen en recruitment is onderdeel van de afdeling Franchise Ondersteuning. Recruitment & Opleidingen is verantwoordelijk voor de employer branding en ontwikkelt, verzorgt en faciliteert opleidingen voor vestigingsmedewerkers (franchisenemers, hypotheekadviseurs en assistenten). In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Teammanager Franchise Ondersteuning.

Wat bieden we jou?

Wij bieden je een uitdagende en zeer afwisselende functie voor 32 - 40 uur per week in een organisatie met een hoog ambitieniveau die volop in beweging is. Uiteraard hoort hier een uitstekend pakken aan arbeidsvoorwaarden bij. Daarnaast bieden wij ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en je kunt rekenen op een prettige werksfeer in een informele omgeving met collega’s die betrokken en gedreven zijn.

Interesse?

Is deze functie je op het lijf geschreven? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren. Stuur je sollicitatie naar hr@hypotheker.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Monique van Maanen (Teammanager Franchise Ondersteuning) 06-57424369. Een screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatiegegevens worden binnen 4 weken na afwijzing vernietigd.

Contactgegevens
Sollicitatie
info (word of pdf)
info (word of pdf)

Dank je wel voor het sturen van je sollicitatie.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Door een storing is het niet gelukt om je sollicitatie te verwerken.

Probeer het opnieuw, of e-mail je CV en motivatie naar

recruitment@hypotheker.nl o.v.v functie en locatie.

Excuses voor het ongemak.

  • Probeer het opnieuw, of neem direct contact met ons op.
De Hypothekers Associatie BV

De Hypothekers Associatie BV

Fascinatio Boulevard 1302
2909VA Capelle aan den IJssel

Meer vacatures