E-mail marketeer

Rotterdam

De Hypothekers Associatie BV

Fascinatio Boulevard 1302
2909VA Capelle aan den IJssel

De Hypothekers Associatie is de overkoepelende organisatie waarbij alle franchisevestigingen van De Hypotheker zijn aangesloten. De Hypotheker is marktleider op het gebied van onafhankelijk hypotheekadvies. Onze ambitie: de beste en grootste onafhankelijk hypotheekadviseur van Nederland zijn en blijven. Vanuit onze centrale organisatie in Capelle aan den IJssel vindt de aansturing en ondersteuning plaats van De Hypotheker formule. Onze kernwaarden zijn: lef, verantwoordelijkheid, daadkracht en vertrouwen.

Voor ons Marketing & Communicatie team zijn wij op zoek naar een: E-mail marketeer.

De Hypothekers Associatie BV
De Hypothekers Associatie BV

Wat ga je doen?

Als E-mail marketeer ben je verantwoordelijk voor het analyseren en verrijken van onze gebruikersdata zodat onze klanten nog persoonlijkere en relevantere e-mails ontvangen. Jij bepaalt de strategie en vertaalt dit naar concrete mailingen en nieuwsbrieven. Je zorgt ook voor het juist inrichten, opstellen, verzenden en monitoren van deze e-mailcampagnes en voert optimalisaties uit.

Daarnaast ga je aan de slag met een lead nurturing strategie, als onderdeel van onze acquisitie. In deze rol krijg je de vrijheid om te testen en te experimenteren met als doel om zoveel mogelijk kwalitatieve content aan onze klanten en prospects te bieden en hen zo aan ons te binden.

Wie ben jij?

Een leergierige en hands-on professional met HBO werk- en denkniveau. Je heb enkele jaren ervaring met e-mailmarketing en voelt je thuis in een dynamische werkomgeving. Je bent toe aan de volgende stap in je carrière en je staat te popelen om met jouw expertise het verschil te maken.

Jij bent:

  • Analytisch;
  • Ambitieus en enthousiast;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en ervaring in het schrijven van pakkende teksten;
  • Creatief: je brengt nieuwe ideeën tot leven en voert hierop A/B testen uit;
  • Op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op gebied van e-mail marketing;
  • Pro-actief en communicatief sterk; Je weet wat je wilt en je kan dit goed overbrengen aan je collega’s én aan ons online bureau;
  • Flexibel: je deinst niet terug voor zaken die ad hoc moeten worden opgepakt;
  • Verantwoordelijkheden zie je als een uitdaging;
  • Je hebt een zelfstandige werkhouding maar je bent ook een teamplayer.

Wat bieden we jou?

Een fulltime uitdagende functie met een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden wij ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en je kunt rekenen op een prettige werksfeer in een informele omgeving. Je werkt samen met enthousiaste, betrokken en gedreven collega’s, ook kunt uitdagen voor een potje tafeltennis (na corona ;)) en/of kunt ontmoeten tijdens de wekelijkse (online) borrel.

Over het team

Als e-mail marketeer ben je onderdeel van het Marketing & Communicatie team; een team waarin ieder zijn eigen resultaatgebieden heeft op zowel online als offline communicatie en waarin we samen werken aan de beste klantbeleving. Het team bestaat uit 9 personen waaronder een teammanager, online marketeers en (interne) communicatieadviseurs.

Interesse?

Is deze functie je op het lijf geschreven? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren. Stuur je CV inclusief motivatiebrief naar HR@hypotheker.nl. Voor nadere informatie over deze functie kun je contact opnemen met Miranda Berends (Teammanager Marketing & Communicatie) 06-55 876 847. Een screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Contactgegevens
Sollicitatie
info (word of pdf)
info (word of pdf)

Dank je wel voor het sturen van je sollicitatie.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Door een storing is het niet gelukt om je sollicitatie te verwerken.

Probeer het opnieuw, of e-mail je CV en motivatie naar

recruitment@hypotheker.nl o.v.v functie en locatie.

Excuses voor het ongemak.

  • Probeer het opnieuw, of neem direct contact met ons op.
De Hypothekers Associatie BV

De Hypothekers Associatie BV

Fascinatio Boulevard 1302
2909VA Capelle aan den IJssel

Overige vacatures