Formulemanager

Rotterdam

De Hypothekers Associatie BV

Fascinatio Boulevard 1302
2909 VA Capelle aan den IJssel

De Hypothekers Associatie (DHA) is de overkoepelende organisatie waarbij ruim 170 franchisevestigingen van De Hypotheker zijn aangesloten en is gevestigd in Capelle aan den IJssel. Bij DHA zijn zo’n 75 enthousiaste mensen werkzaam, die er samen voor zorgen dat De Hypotheker-formule zo goed mogelijk uitgedragen kan worden.
De Hypotheker is al ruim 35 jaar de onbetwiste marktleider op het gebied van onafhankelijk, deskundig en persoonlijk hypotheekadvies.

Ons doel? Dat onze klanten onbezorgd in hun eigen woning kunnen leven. Nu én in de toekomst.

Sta jij te popelen om bij te dragen aan onze ambitieuze doelen en voel jij je thuis in een dynamische werkomgeving? Voor de afdeling Franchise Beheer zijn wij op zoek naar een:


Formulemanager werkgebied Noord-West / Midden Nederland

De Hypothekers Associatie BV
De Hypothekers Associatie BV

Wat ga je doen?

Franchise kent een bijzonder krachtenspel. Je werkt met zelfstandige ondernemers binnen een succesvolle franchise formule. In de functie van Formulemanager ben je verantwoordelijk voor het bewaken en ontwikkelen van de Hypotheker Formule in jouw werkgebied. Je hebt ca 25 franchisenemers onder jouw toezicht en begeleiding.
Je bent verantwoordelijk voor de werving en selectie van franchisenemers in jouw werkgebied.
Je ondersteunt de franchisenemer in de ruimste zin van het woord in zijn ondernemerschap, met uitzondering van de commerciële doelen. Je ondersteunt onze franchisenemers bij de aan- en verkoop van een vestiging, relocaties of een verbouwing van een vestiging. Je zorgt voor inzicht in de financiële status en signaleert (financiële of compliance) risico’s. Je rapporteert aan de Teammanager Formule en indien nodig escaleer je en ga je over tot sancties bij onregelmatigheden en incidenten. Uiteraard doe je dit in overleg de Teammanager Formule. Je bent binnen jouw regio de spin in het web en handelt in nauw overleg met diverse DHA medewerkers. Teamwork is voorwaarde voor succes.


Over de afdeling

Als Formulemanager ben je onderdeel van het team Franchise Beheer. Dit team bestaat uit vier Formulemanagers, twee medewerkers Binnendienst, een medewerker Vastgoed en Contractenbeheer, een Specialist Vastgoed, een Specialist Veiligheidszaken en de Teammanager Formule.


Wie ben jij?

Om succesvol te zijn in deze functie sta je stevig in je schoenen. Authenticiteit en integriteit zijn woorden die bij je passen. Jouw werkzaamheden zijn zeer veelzijdig en veelal complex. Al die ballen moet je in lucht zien te houden, waarbij je niet altijd controle hebt over de omgeving. Je bent in staat om snel te schakelen en situationeel te handelen. Je bent stressbestendig, hebt gevoel voor humor en hebt ruime ervaring in relatiebeheer. Je bent tactvol maar bent daadkrachtig en durft in te grijpen indien nodig. Daarnaast beschik je over bedrijfseconomische kennis en vaardigheden op HBO werk- en denkniveau. Je hebt ruime relevante werkervaring (>5 jaar) in een vergelijkbare functie in een dynamische organisatie bij voorkeur in franchising. Je werkt zelfstandig maar in nauwe samenwerking met je collega’s, je hebt lef en executiekracht en neemt je verantwoordelijkheid. Gezien het werkgebied woon je bij voorkeur in het noordwesten of midden van het land.


Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een uitdagende en zeer afwisselende functie voor 40 uur per week in een organisatie met een hoog ambitieniveau die volop in beweging is. Uiteraard hoort hier een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden bij. Daarnaast bieden wij ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en je kunt rekenen op een prettige werksfeer in een informele (on en offline) omgeving met collega’s die betrokken en gedreven zijn.

Enthousiast geworden?

Is deze functie je op het lijf geschreven? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren. Stuur je sollicitatie naar hr@hypotheker.nl of vul het formulier hieronder in. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met André Heidstra (Teammanager Formule) 06 – 218 07 281. Een screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Sollicitatiegegevens worden binnen 4 weken na afwijzing vernietigd.

Contactgegevens
Sollicitatie
info (word of pdf)
info (word of pdf)

Dank je wel voor het sturen van je sollicitatie.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Door een storing is het niet gelukt om je sollicitatie te verwerken.

Probeer het opnieuw, of e-mail je CV en motivatie naar

recruitment@hypotheker.nl o.v.v functie en locatie.

Excuses voor het ongemak.

  • Probeer het opnieuw, of neem direct contact met ons op.
De Hypothekers Associatie BV

De Hypothekers Associatie BV

Fascinatio Boulevard 1302
2909 VA Capelle aan den IJssel

Meer vacatures