Inkoper

De Hypothekers Associatie BV

De Hypothekers Associatie BV

Fascinatio Boulevard 1302
2909 VA Capelle aan den IJssel

De Hypothekers Associatie (DHA) is gevestigd in Capelle aan den IJssel en is de overkoepelende organisatie waarbij circa 180 franchisevestigingen van De Hypotheker zijn aangesloten.

De Hypotheker is al ruim 35 jaar de onbetwiste marktleider op het gebied van onafhankelijk, deskundig en persoonlijk hypotheekadvies. Bij DHA zijn zo’n 75 enthousiaste medewerkers werkzaam, die er samen voor zorgen dat De Hypotheker-formule zo goed mogelijk uitgedragen kan worden.

Ons doel? Dat onze klanten onbezorgd in hun eigen woning kunnen leven. Nu én in de toekomst.

Sta jij te popelen om bij te dragen aan onze doelen en voel jij je thuis in een dynamische werkomgeving? Wij zijn op zoek naar een:

Inkoper




De Hypothekers Associatie BV
De Hypothekers Associatie BV

Wat ga je doen?

Jazeker, jij gaat aan de slag met het professionaliseren van het DHA inkoopdomein, jij bent de afdeling inkoop! Op basis van het opgestelde inkoopplan, start je met het opstellen van een inkoopbeleid en kun je direct aan de slag met een aantal grote contracten. Jaarlijks zorg je voor een HIP (Hypotheker Inkoop Plan), als onderdeel van het begrotingsproces. Je brengt alle inkoopbehoeftes van de organisatie in kaart en je onderzoekt en vergelijkt de markt zodat je de juiste leveranciers en contracten kunt selecteren. Als ervaren inkoper heb jij de regie over alle inkoopprocessen van DHA en weet je het management te adviseren en overtuigen op tender strategieën, offerte-aanvragen, leveranciersmanagement en bestelprocessen. Van onderhandelingen krijg jij energie en je zorgt ervoor dat de handtekening onder een duidelijk contract gezet kan worden. Inkoopprocessen wil jij blijven verbeteren, je krijgt de verantwoordelijkheid voor het invoeren van een contract management systeem en blijft aan de slag met het optimaliseren van processen en het uitbreiden van het inkoopdomein binnen DHA.

Over de afdeling

Als Inkoper ben je onderdeel van de afdeling staf en team Finance & Control. Je rapporteert aan de Business Controller.

Wie ben jij?

Behalve ambitieus, zelfstandig en communicatief vaardig sta jij stevig in je schoenen. Je bent integer, betrouwbaar, neemt initiatief en kan goed samenwerken met de verschillende lagen in de organisatie. Je beschikt over een commerciële opleiding op minimaal HBO niveau, aangevuld met een afgeronde NEVI-1 opleiding. Om deze functie succesvol te kunnen vervullen is relevante werkervaring van minimaal 3 tot 5 jaar gewenst. Affiniteit met IT is een pre.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een uitdagende en zeer afwisselende functie voor 36 - 40 uur per week in een organisatie met een hoog ambitieniveau die volop in beweging is. Uiteraard hoort hier een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden bij. Daarnaast bieden wij ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en je kunt rekenen op een prettige werksfeer in een informele (on- en offline) omgeving met collega’s die betrokken en gedreven zijn.

Enthousiast geworden?

Is deze functie je op het lijf geschreven? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren. Stuur je sollicitatie naar hr@hypotheker.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Maarten de Raad (Business Controller) 06-82238506. Een screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatiegegevens worden binnen 4 weken na afwijzing vernietigd.

Contactgegevens
Sollicitatie
info (word of pdf)
info (word of pdf)

Dankjewel voor het versturen van je sollicitatie

We nemen binnen drie werkdagen contact met je op. Heb je binnen deze periode nog geen reactie van ons ontvangen? Stuur dan gerust een e-mail naar recruitment@hypotheker.nl

Door een storing is het niet gelukt om je sollicitatie te verwerken.

Probeer het opnieuw, of e-mail je CV en motivatie naar

recruitment@hypotheker.nl o.v.v functie en locatie.

Excuses voor het ongemak.

  • Probeer het opnieuw, of neem direct contact met ons op.
De Hypothekers Associatie BV

De Hypothekers Associatie BV

Fascinatio Boulevard 1302
2909 VA Capelle aan den IJssel

Meer vacatures